Manapság semmi meglepő nincs abban, hogy egy színész teljesen kigyúrja magát egy szuperhősfilmben való szerep miatt, a férfiak körében ez szinte teljesen elterjedt, ezúttal azonban Natalie Portmanről látott napvilágot néhány fotó.

Szerelem és mennydörgés forgatása ugyan már lezárult, jelenleg a produkció utómunkálatai zajlanak, a szereposztással kapcsolatban korábban meg is írtuk, hogy maga Portman is visszatér Jane Fosterként, és bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy Jane gyakorlatilag átveszi Thor helyét az MCU-ban.

Az “pozícióhoz” pedig új fizikum is dukál. A színésznő a Vanity Fair magazinnak adott korábbi interjújában beszélt arról, hogy személyi edzővel készül a szerepre, a programból pedig nem is hiányzott a fehérje turmix és a súlyemelés sem.

“Még sosem csináltam ilyet. Nem volt cél korábban, hogy testesebb legyek, fizikailag próbára is tett a felkészülés” - jegyezte meg Portman, a forgatásról napvilágot is látott néhány fotó, amelyen meg is csodálhatjuk a színésznő izmait.

A Szerelem és mennydörgés egyébként 2022. májusában érkezik a hazai mozikba, Chris Hemsworth és Natalie Portman mellett pedig Christian Bale is felbukkan majd a filmben mint a történet főgonosza, Gorr.