TOP10: Egy akció-thriller tarol a magyar nézők körében, ez MOST a 10 legnépszerűbb film itthon (44. hét, 2023)

Ahogy minden héten, most is megnéztük, hogy a hazai filmrajongók melyik filmekre voltak a leginkább kíváncsiak. Az e heti lista abból a szempontból érdekes nagyon, hogy a legnagyobb streaming szolgáltató, a Netflix valósággal tarolt rajta. Tíz filmből ugyanis hatot ezen a platformon lehet megnézni, míg mozikban látható film csupán kettő fért be a legjobb tíz közé.

#10

horror | misztikus | thriller

Max

Amikor egy sötét titkot őrző férfi látja, hogy lányát örök kárhozat fenyegeti, egy népszerűtlen indián látnoktól kér segítséget. több»

Amikor egy sötét titkot őrző férfi látja, hogy lányát örök kárhozat fenyegeti, egy népszerűtlen indián látnoktól kér segítséget. Már nézhető az HBO Maxon.
#9

65 Vén csókák  (2023)

(14) (1)

vígjáték

Netflix

Amikor három legjobb barát eladja a cégét egy fiatal vállalkozónak, azon kapják magukat, hogy nem tudnak lépést tartani a korral. Próbálnak eligazodni a változó világ... több»

Négy korosodó fickó, akik épp eladták évtizedek óta maguk által futtatott cégüket egy huszonéves újgazdag kölyöknek, hirtelen rájön, hogy elszaladt felettük az idő. Egy szót sem értenek abból, ami a világban körülöttük zajlik, ami komolyan próbára teszi a türelmüket és az alkalmazkodóképességüket. Márpedig mindkettőre szükségük lesz, ha meg akarják találni a helyüket ebben az új világban. Már nézhető a Netflixen.
#8

75 Nyad  (2023)

(5) (2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát:... több»

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát: 110 mérföldet úszik a nyílt óceánon Kubától Floridáig. Már nézhető a Netflixen.
#7

75 Sly  (2023)

(4)

dokumentum | életrajzi

Netflix

A Netflix dokumentumfilmje intim betekintést myújt Stallone életébe és több évtizedes hollywoodi karrierjébe. több»

Arnold Schwarzenegger után a '80-as és '90-es évek másik ikonja, az akciófilmek egyik valaha volt legnagyobb sztárja, Sylvester Stallone is megkapja azt a dokumentumfilmet, amely végigvezeti a rajongókat a színész és rendező több évtizedes pályafutásán. Már nézhető a Netflixen.
#6

58 Bezártság  (2023)

(8)

horror | misztikus | thriller

Netflix

Egy viszony elindítja Linát egy titokzatos, árulással és gyilkossággal teli úton, és egy olyan összeesküvésbe vezeti, amely látszólag el akarja őt pusztítani. De ki az igazi... több»

Egy viszony elindítja Linát egy titokzatos, árulással és gyilkossággal teli úton, és egy olyan összeesküvésbe vezeti, amely látszólag el akarja őt pusztítani. De ki az igazi áldozat? Már nézhető a Netflixen.
#5

72 A védelmező 3  (2023)

(32) (2)

akció | krimi | thriller

Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Robert McCallt (Denzel Washington) a saját lelkiismerete gyötri. A saját kormányának bérgyilkosaként a múltban sok olyan dolgot kellett megtennie, amit már nem tud összeegyeztetni... több»

Egy megállíthatatlan, legyőzhetetlen, az erőszak minden formájában otthonosan mozgó profi: Robert McCall. Már régóta nem a kormánynak dolgozik. A nyugdíjasok csendes életét éli, de folyamatosan gyötri a lelkiismeret-furdalás. Utólag úgy látja, hogy szörnyű dolgokat csinált, mert azt hitte, hogy a jó ügyet szolgálja. Csak egy módot talált rá, hogy enyhítse a gyötrő bűntudatot: megvédi az ártatlanokat. Bárkitől. Bármi áron. Megvannak hozzá a módszerei. Dél-Olaszországba költözött, és a helybeliek szeretettel fogadják – ő úgy érzi, végre hazaérkezett. De itt sincs béke: a kisváros, ami idilli lehetne, maga a pokol – a maffia fojtogatja. A védelmező itt érti meg, hogy számára nincs kiút: újra harcba kell szállnia azokért, akik gyengék, kiszolgáltatottak, ártatlanok. Egyedül van a maffiával szemben. És ő az ilyen helyzetekben érzi igazán otthon magát. Már nézhető a Telekom TVGO-n.
#4

71 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a nagybetűs életbe, nem is sejtve, hogy hamarosan egy bűnügyi összeesküvés kellős közepébe kerül. Már nézhető a Netflixen.
#3

horror

Telekom TVGO

Ki tudsz bírni öt éjszakát? A rémisztő horrorjátékjelenség hátborzongató filmes élménnyé alakul át a Blumhouse, a M3GAN, a Fekete telefon és A láthatatlan ember mögött... több»

A film egy zaklatott éjjeliőrt követ, aki dolgozni kezd a Freddy Fazbear’s Pizzánál. Miközben az első éjszakáját tölti az új munkahelyén, ráébred, hogy az éjszakai műszakot Freddy’snél nem lesz olyan könnyű túlélni. Már nézhető a mozikban.
#2

72 Megfojtott virágok  (2023)

(31) (5)

dráma | krimi | misztikus | thriller | történelmi | western

Apple TV+

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete... több»

Az USA az 1920-as években. Oklahoma államban, az Osage Nemzet területén rengeteg olajat találtak, ami az ott élő indiánokat nagyon gazdaggá tette. De a fehér telepesek is a fekete aranyra pályáznak, mindenekelőtt a befolyásos farmer, William Hale és az unokaöccse, Ernest Burkhart, aki az osage Mollie felesége. A törzs tagjai között egyre több haláleset történik, amelyek a jelek szerint az olajfúrási jogokkal függnek össze. Egy teljesen új rendőri egység, az FBI nagyszabású nyomozást indít. Tom White, az egykori Texas Ranger és a törvény régi vágású embere vezeti a nyomozást, és a korrupció és a gyilkosságok darázsfészkébe nyúl. Nézhető a mozikban.
#1

51 Tolvajnők  (2023)

(6)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba,... több»

Carole és Alex két zseniális tolvaj, akik az idők kezdete óta a legjobb barátok. Profik, félelmetesek és csábítóak, semmi sem állhat az útjukba. Belefáradva a bujkálásba, megállapodnak abban, hogy végrehajtanak egy utolsó rablást, és segítségül hívják az agilis Samet. Nem is sejtik, hogy ez a küldetés egészen más lesz, mint amire számítottak. Már nézhető a Netflixen.