73 Rajzás  (2023)

Néhány napja debütált az Amazon Prime kínálatában a Rajzás című thrillersorozat, amely eddig egész jó kritikákat kapott mind a kritikusoktól, mind a nézőktől. A sorozat teljes első évada elérhető a streaming szolgáltatónál, de már a legelső epizód nagy visszhangot váltott ki.

A történet egy megszállott rajongóról szól, akinél ez már beteges méreteket ölt. Ni’Jah egy ünnepelt popsztár, akiért milliók rajonganak. De az, amit Dre érez, túlmegy minden határon. Ha bárki bármi rosszat mond kedvencéről vagy csak bármi módon kettejük közé áll, Dre egyszerűen megöli az illetőt.

A sorozat legelső epizódjában van egy szexjelenet, amely megosztotta a nézőket. Ebben Dre húga, Marisa és barátja, Khalid szerepelnek és meglehetősen explicitre sikerült. A nézők egy része kiakadt a látottakon és voltak olyanok is, akik szerint a Marisát alakító Chloe Bailey színésznő máris a karrierjét kockáztatja vele.

A színésznő a Deadline magazinnak adott interjújában elevenítette fel a forgatást. Elmondta, hogy a forgatókönyv elolvasásakor őrültnek találta a jelenetet, de a partnere, a Khalidot alakító Damson Idris nagyon megkönnyítette a dolgát. A jelenetet nagyon szűk stábbal vették fel és végig poénkodták az egészet. Így, bár eleinte voltak félelmei, mert saját bevallása szerint nem ennyire nyitott szexuálisan, a sok nevetés teljesen elűzte minden idegességét.