Új a Disney+-on: Parádés kezdést produkált, 4 milliós nézettséggel indult az új X-Men sorozat

Nagyszerűen kezdett a Disney+-on az X-Men '97.

Az X-Men '97, amely március 20-án indult a Disney+-on az első két epizóddal, a legnézettebb animációs sorozatpremier lett a platformon a Mi lenne, ha...? 1. évada óta, az első öt nap alatt 4 milliós nézettséget produkált.

A klasszikus '90-es évekbeli sorozat újjáélesztése az eredeti 1992-es X-Men sorozat nézettségét is 522%-kal növelte a trailer megjelenését követően.

A Beau DeMayo által írt sorozat az X-Men új kihívásait tárja fel a '90-es évekbeli történetük folytatásaként, és olyan szinkronszínészeket vonultat fel.

A sorozat nem csak a remek fogadtatás, de az egyik nembináris karaktere miatt is a figyelem középpontjába került az utóbbi napokban. Erről itt írtunk bővebben.

Ha kíváncsi vagy a szériára, a mafabos adatlapról a Disney+ logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

88 X-Men '97  (2024)

akció | animáció | kaland

Az 1992-ben kiadott X-Men animációs sorozat folytatása. X professzor halálát követően Rozsomák és Vihar próbálják összeszedni a csapatot és folytatni vezetőjük örökségét.... több»