Új hős születik, itt a Robin Hood magyar előzetese

Néhány héttel az eredeti nyelvű után befutott a Taron Egerton és Jamie Foxx nevével fémjelzett Robin Hood első magyar szinkronos trailere.

Kíváncsian vártuk a Robin Hood első képkockáit, ugyanis a stúdió nem kis feladatot vállalt magára: az alapjaitól kellett újragondolniuk a kismilliószor feldolgozott történetet, lehetőleg úgy, hogy egy új franchise-t építhessenek ki köré. Az első előzetes már ad némi képet arról, hogy vajon sikerülhet-e a Lionsgate-nek a "lehetetlen".

Ami a történetet illeti, a hivatalos szinopszisból mindössze annyi derül ki, hogy Robin, a harcban edzett katona és mór parancsnoka lázadást szít Anglia korrupt királya ellen, hogy megdöntsék a hatalmát, hogy új korszak köszöntessen az országra. Bár bővebb információk nincsenek a sztoriról, a stúdió szemkápráztató koreográfiákat, akció- és csatajeleneteket és időtlen romantikát is ígér a nézőknek.

A film főbb szerepeit olyan A-listás sztárok alakítják, mint Jamie FoxxJamie DornanTaron EgertonBen MendelsohnEve HewsonPaul AndersonJosh Herdman és Björn Bengtsson, míg a rendezői széket az az Otto Bathurst foglalhatta el, aki televíziós rendezőként szerzett hírnevet és tapasztalatot egyebek mellett a Fekete tükör vagy a Birmingham bandája bandája egyes epizódjaival.  

A Robin Hood  ősztől a hazai mozikban.

56 Robin Hood  (2018)

(18) (8)

akció | kaland | thriller

Azt hiszed, hogy mindent tudsz már a legendás tolvajról? Ez bizony nagy tévedés, és felejtsd el, amit eddig hallottál. Robin of Loxley és hű mór harcostársa ugyanis új és... több»