Újdonságok a Netflixen: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (április 8-14)

A következő héten sem kell aggódnunk, a Netflix temérdek újdonsággal árasztja el képernyőinket, amelyek között mindannyian megtalálhatjátok azokat a tartalmakat, amelyek megfelelnek ízléseteknek. Folytatódik többek között A következő nemzedék című sorozat, illetve megérkezik Az összetört szívek gimije (Szívtipró gimi) című remake harmadik évada is. A krimik szerelmesei megnézhetik a legújabb francia sorozatot, az Antracitot, a romantika rajongói a Papírvékony falak című filmmel múlathatják az időt, valamint Fakopáncs Frici is visszatér a képernyőkre. Természetesen ez nem minden, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#7

50 Lopás  (2024)

(6) (8)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a... több»

A film Ann-Helén Laestadius díjnyertes írónő könyvét adaptálja, amiben egy fiatal nő küzdelmét mutatja be, aki őslakos örökségét próbálja megvédeni egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a rénszarvastartást és a fiatalok a kollektív kétségbeeséssel szemben inkább az öngyilkosságot választják. A produkció azonban azokat a feszültségeket is feltárja, amelyek akkor keletkeznek, amikor a modern eszmék egy mélyen gyökerező patriarchális struktúrákkal rendelkező hagyományos kultúrával találkoznak.
#6

dráma

Netflix

Ahogy egy ismerős arc a kamerák elé lép, régi szövetségek megszakadnak, és új kapcsolatok alakulnak ki, megváltoztatva a hírek arculatát. több»

Ahogy egy ismerős arc a kamera elé lép, régi szövetségek megszakadnak, új kapcsolatok alakulnak ki, és a hírműsorok új kihívások elé kerülnek.
#5

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor Jennifer Pan felhívja a 911-et, hogy bejelentse, a szüleit lelőtték, ő kerül egy lebilincselő bűnügyi ügy középpontjába. több»

Rendező: Jenny Popplewell
Egy erőszakos bűncselekmény története, amely megrázta a csendes kanadai várost: titokzatos betörők behatolnak a vietnámi bevándorlók otthonába, terrorizálják a családot, és egyetlen tanúként a traumatizált lányt hagyják hátra. A szomszédok és barátok vendégszerető, nagylelkű és szorgalmas családként írják le az áldozatokat - hogyan válhattak célponttá?
#4

romantikus | vígjáték

Netflix

A lány, egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül, és a fiú, egy fiatal játékfeltaláló, aki csak csendben koncentrál. Csak egy vékony fal választja el őket – Vajon... több»

Az új spanyol film egy 2015-ben készült francia romantikus vígjáték remake-je. A lány egy fiatal zongorista, aki meghallgatásra készül. A férfi egy játékfeltaláló, aki csak teljes csendben tud koncentrálni. Csak egy papírvékony fal választja el egymástól a lakásaikat. Vajon megtanulnak-e harmóniában élni egymással? Vajon a falon keresztül is kivirágzik a románc?
#3

családi | kaland | vígjáték

Netflix

Woody Woodpeckernek új otthont kell találnia, miután kirúgták az erdőből. A Woo Hoo táborban azt hiszi, hogy örök otthonra talált, de egy felügyelő be akarja záratni a tábort. több»

Miután kirúgták az erdőből, Frici azt hiszi, hogy a Woo Hoo táborban örök otthonra lelt - egészen addig, amíg egy felügyelő azzal nem fenyegetőzik, hogy bezárja a tábort.
#2

dráma | romantikus

Netflix

Amikor Amerie már azt hitte, hogy végre nyugodtan kezdheti az új tanévet, újabb gondok és aggasztó zaklatások sorozata kezdi megzavarni az életét. több»

Minden hősünk visszatért a második félévre a "kerület legalacsonyabban rangsorolt iskolájába". De az új dögös csajok, egy új sporttanár és egy rejtélyes támadó minden reményt felborítanak a békés félévre, miközben az iskolakapitányi posztért folyó versenyben piszkos taktikák és ügyletek kerülnek elő a Hartley Gimnáziumban.
#1

17 Antracit  (2024)

(6)

dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

Egy régi ügy újra előkerül, amikor egy riporter eltűnik, és a webdetektív lányát egy kis hegyi városba vezeti, ahol egy szekta, titkok és halál kísért. több»

1994-ben egy kis alpesi faluban működő szekta tömeges öngyilkossága kerül a címlapokra... Harminc évvel később egy nő meggyilkolása, akit a különös közösség rituáléit követve öltek meg, felborítja a kényes egyensúlyt. A tökéletes bűnbak, Jaro Gatsi, egy fiatal bűnöző, aki azért érkezett a hegyekbe, hogy rendbe hozza az életét, hamarosan a legfőbb gyanúsítottá válik. A férfi bizonyítani akarja ártatlanságát, és váratlan segítséget kap Idától, a különc és hiperaktív strébertől, aki eltűnt apját keresi. Hamarosan rájönnek, hogy az ügybe való belekeveredésük nem a véletlennek köszönhető, és hogy a válaszok, amelyeket keresnek, saját múltjuk titkaiban gyökereznek...