Vadonatúj fotókon A Karib-tenger kalózai 5!

Bőséges képanyag érkezett a sikervárományos filmhez.

Májusban visszatér a mozikba mindenki kedvenc kalózkapitánya, Jack Sparrow. A premier közeledtével természetesen a Disney igyekszik egyre feljebb tornászni a hype-ot, hogy állandó beszédtémát szolgáltasson a produkció. Ennek részeként futott be egy nagy csokorra való fotó, melyből a legjobbakat idelent találjátok meg.

A történet szerint Jack Sparrownak (Johnny Depp) ezúttal az Ördög háromszögéből kiszabadult Salazar kapitánnyal és legénységével kell szembenéznie, akik elhatározzák, hogy kiirtják az összes kalózt. Sparrownak nincs más esélye a túlélésre, csak ha megtalálja Posziedón legendás lándzsáját, mely legyőzhetetlenné teszi a birtokosát.

A film főszerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Kaya Scodelario,Orlando BloomBrenton ThwaitesJavier Bardem és Geoffrey Rush, míg a rendezői széket Joachim Rønning és Espen Sandberg foglalhatta el.

A A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja  május 25-től látható a hazai a mozikban.

Ha még többre vagy kíváncsi, ide kattinva látogass el a film adatlapjára, ahol további videók, több tucat új fotó és rengeteg filmes érdekesség között böngészhetsz.