Szerintem nem volt rossz film! Jómagam nem nagyon kedvelem a found footage (kézi kamerás) stílusú filmeket, mert nagyon hatásvadásznak érem őket, persze e rétegben is akadnak igazán kiemelkedő minőségűek! Sajnos jelen filmünket sokkal inkább csak a középmezőnybe sorolnám e műfajon belül! Pedig hát az előzetese igencsak felkeltheti a néző érdeklődését, de hisz pont ez a legfontosabb eleme egy film előzetesének! Nem nagyon ástam bele magamat abba, hogy mennyi a film igazságalapja, mert mint már megszokhattuk a found footage filmeknél, közkedvelten szeretik az "igaz történet, vagy a megtörtént események alapján készült" felíratottal ellátni ezeket a filmeket! Maga a film története nem rossz, sőt, igencsak érdekesnek is mondanám, még a történetvezetésével sem voltak gondjaim, igencsak pörgősre sikeredett, nincs benne nagyon üresjárat! Azt viszont már apróbb hibának éreztem, hogy kicsit csapongó lett a története! Van itt minden, UFO észlelések, eltűnések, valamiféle élőlény és még barlangrajzók is! Ezzel nem is nagyon lenne gond, hogy ennyi mindent érinteni akar a film, csak valahogy semmire nem kapunk magyarázatot, csak úgymond sejtetéseket! A színészek közül sem tudnék kiemelni senkit az átlagosból és ez teljes mértékben igaz a készítők munkájára is! Amolyan átlagos iparosmunkának nevezném a filmet! Összegezve akik szeretik a kézi kamerás filmeket, azoknak mindenképp megér egy próbálkozást a film, viszont stílusában nem lesz egy maradandó élmény, pedig a történetben a potencia megvolt...

57 Skinwalker Ranch (2013)
A történet valós eseményeken alapul. Egy farmer 10 éves fia természetfeletti körülmények között eltűnik. Egy tudományos csoport vizsgálja és rögzíti az esetet, mely sokkolja... több»
Szereplők: Jon Gries, Erin Cahill, Britani Bateman, Taylor Bateman, Steve Berg