Közösség

Vélemény:

44 Keep Watching

(2017)

Keep Watching

respect the movies   2018.03.10 09:42
0

Szerintem nem volt egy rossz film! Mikor megláttam a film előzetesét és a forgalmazó stúdiók nevét (Sony, Screen Gems és a Voltage Pictures) titkon reménykedtem egy egész jó filmre akadtam, de ezt végül sajnos nem kaptam meg! Pedig mint stílusában, mint történetében apróbb hasonlóságokat véltem felfedezni az egyik kedvencemhez a 2009-es The Collector című filmhez, de ezt a feltételezésemet, a film első 20 perce sikeresen ki is tudta ölni belőlem! Mert hát nagyon is egy átlagos home invasion jellegű film lett a végeredmény! A film történetét sem mondanám eredetinek, az elmúlt egy-két évben elég sok hasonló alkotáshoz volt szerencsém! Fontosnak tartom az ilyen stílusú filmeknél hogy miként tudják a kellő hangulatot megteremteni! E téren is elég felemás sikerrel teljesít a film, hisz a története miatt adott lenne a feszült hangulat és a magas izgalmi faktor, de a technikai megoldások miatt, ezeket is a középszerűségbe taszítják! Nekem valahogy ez a rengeteg minikamerás jelent sokban rontották a végeredményt! Illetve valahogy a történetet is kicsit "túltolják" a film végére! A karakterek is középszerűek voltak, semmi pluszt nem kapunk! Tipikusan az a film volt ez számomra, amit ma megnézek és el is vagyok vele, de úgy egy hónap múlva már nem is emlékszek majd rá!