2024.04.30 09:14 erahurka Olvasottság: 182x
3

2024 eddigi legszórakoztatóbb filmje

Na hát ezt nem láttam jönni, pedig David Leitch minden filmjével meg tudott lepni eddig a kissé hervasztó előzetesek után. Az elveszett város-szerű akció-kaland-romkomot vártam, de itt sokkal inkább az akció dominált, a véknya romantikus szál pedig épp annyit és olyan jelenetet kapott, amivel a férfi szív is ki tud békülni, de talán mégsem lehet hiányérzete a randira hívott lánynak sem.

A mesterien kivitelezett akciószekvenciáknál csak a stáblista alatti kulisszák mögé való betekintés áll-leejtősebb. Amire azt hinné az ember, hogy még A kaszkadőrök előtt tisztelgő moziban is csak zöldhátteres CGI orgiával vállalták be, kiderül, hogy kajak ott bunyózott két fickó az utcán sikló konténerben.

2024 eddigi legszórakoztatóbb filmje

Humor terén is eléggé rendben van, kapunk csomó meta pillanatot, vannak vicces beszólások és a harcok is megmosolyogtatóak néhol, szóval le a kalappal. A történet olyan, amilyen, nem volt vele gondom, de az előreutalásokból simán ki lehetett találni pár csavart. Annyi kikacsintás után-közben viszont ezeket is inkább azok közé soroltam, ilyen ha jól kézben tartja a rendező a projektjét.

És amúgy mekkora plusz már, hogy a direktor maga is sokáig kaszkadőr volt! Szóval ha valaki, ő biztosan vágja a témát. Azért megnéznék egy interjút, ahol őszintén kifejti más dublőrökkel, hogy mennyi igazság van a filmben, de el tudom képzelni, hogy nincsenek nagy csúsztatások benne, és tényleg vannak ilyen genyó színészek.

Nagyon szurkolok, hogy akkora siker legyen, hogy folytatás mellett még a Metal Stormot is leforgassák Jason Momoával a főszerepben. A film végi kamu előzetesen kiröhögtem a belem!

A kaszkadőr simán az év legszórakoztatóbb filmélménye eddig, a 8/10-es értékelés pedig nem a trash Morbius-skálán értendő, hanem a szakmai odafigyeléssel elkészített blockbusterek közt! Ha csak egy filmre ültök be a következő hetekben, ez legyen az!

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy kaszkadőr a balesete után új esélyt kap, amikor visszahívják egy filmes projekthez. Itt találkozik egy korábbi munkatársával (Aaron Taylor-Johnson),... több»

3