Közösség

Vélemény:

95 A keresztapa

(1972)

A keresztapa

thejoker   2018.10.01 00:09
0

Ez a film egy klasszikus darab, és úgy gondolom hogy az is marad örökre. Mindenkinek kötelező látnia, aki még eddig nem tudta megtenni. Sajnálom hogy én is még csak most szántam el magam arra hogy belevágjak ebbe a 3 órába, amely teljesen lekötötte a figyelmemet, egy percet sem unatkoztam alatta, persze ehhez kellett is hogy ennyire izgalmas legyen a film, ilyen fantasztikus jelenetekkel, és párbeszédekkel. Kellett hogy ennyire lenyűgöző legyen a zene, amely teljesen illik az összképre és fokozza a hangulatot a történetben. Elképesztő fordulatok vannak jelen a történet során, ezért egy-egy rész után ne csodálkozzunk ha tátva marad a szánk. A színészi alakítások hihetetlenek, Marlon Brando teljesen megérdemelten kapta meg ezért az Oscar-díjat, melyet talán egy kicsit nem értek hogy miért ő a főszereplő, mikor Al Pacinonak véleményem szerint több rész jutott, akinek a szereplése pedig hibátlan, nagyon komoly amit itt produkált. Annyira megtetszett, és annyira bele éltem magam az egészbe hogy már nézem is a második részt.