2016.08.14 20:57 TribeBubu Olvasottság: <100x
0

A kritikusok is tévedhetnek

Most már tényleg ki vagyok akadva az embereken. Hogy lehet egy ilyen filmet fikázni? Jó, nem egy műalkotás, de olyan, amilyennek lennie kell egy rosszfiúkból és rosszlányokból álló csapatról szóló képregényfilmnek. Kicsit a Deadpoolra emlékeztetett, mivel a sztori nincs egyáltalán túlbonyolítva, csakis a hangulatra, az akcióra és a poénokra ment rá ez is, csakúgy, mint a másik említett film. És igen, a hangulata az ereje ennek a produkciónak. Mindamellett a színészek ügyesen hozták a rájuk bízott karaktereket, ráadásul mindegyik figura a helyén volt (bár a képregényváltozatot urambocsá nem ismerem túlzottan). Na, meg a válogatott nóták a film zenéjében… hihetetlenül passzoltak ehhez a bolondos és brutális csapathoz. A legtöbb Marvel adaptációnál eddig nekem sokkal jobban tetszik ez az új DC vonal, bár amott is vannak nagyon ötletes és erős alkotások.

Azt viszont teljesen megértem, hogy Jokert szereplését keveslik a filmben, mivel az előzetesek, plakátok és tévészpotok sokkal többet ígérnek belőle. Véleményem szerint csak jó reklám miatt hype-olták Jokerrel a filmet. Ez bizony nagyon aljas dolog, de nekem bőven elég volt annyi Jokerből, amennyit a film ad, elvégre nem az ő saját története ez, hanem egy csapaté, melynek ő nem tagja. No nem azért, mert nem tetszene ez az új gonosz bohóc, sőt, kíváncsian várom azokat a filmeket, amikben még feltűnik, vagy esetleg egy standalone film is jöhet (ha más nem, Batman film).

A kritikusok is tévedhetnek

Lényeg a lényeg, igenis megéri a mozijegy árát, csak úgy kellene beülni, hogy nem olvassuk önjelölt, csőlátású, dilettáns és/vagy lefizetett kritikusok írásait, hanem magunk döntjük el, tetszik-e vagy sem.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Az Amanda Waller vezette titkos kormányszervezet, az A.R.G.U.S létrehoz egy szupergonoszokból álló speciális különítményt, az Öngyilkos Osztagot. Az elítéltek életveszélyes... több»

0