Közösség

Vélemény:

61 Space Jam - Új kezdet

(2021)

Michael Jordan nélküli elbukott folytatás

Brownster   2024.11.10 06:36
0

Csalódott lettem a filmben, mert szerettem volna, hogy visszatérjen Michael Jordan, de ez hatalmas csalódás lett, sajnos. A folytatásban a fiát egy kosárlabdatáborra viszi, de inkább a saját játékán dolgozik, ám egy napon a fiát a gonosz Szerverzumi Algore Itmus elrabolta, és LeBronnak szerveznie kell egy meccset a banditák ellen, hogy visszaszerezze a fiát, de előbb össze kell szednie azokat a játékosokat, akik tudnak kosarazni, Superman és Batman helyett a folytatásban ismét a Flúgos Firkákat szedi össze főhősünk, a 2D rajzolt világból 3D CGI világ alakul ki, a film végére viszont a főgoni plakátként hal meg, így ismét a Firkák nyerik meg, és 2D-s világként elevenedik meg újra, de Tapsi a glitchben meghal, ezért a film végén megjelenik 2D-s verzióként. A film hátránya, hogy ugyan 2-őt, vagy ha legmesszibbre dobjuk a labdát, akkor 3 pontot kap egy csapat, de ez szabálytalannak tűnik és -ellenesnek is, több pont csalásnak bizonyul. A film nekem teljesen fájó pont volt, de elsőre gyenge film lett.