Legyünk őszinték,megunhatatlan.
Az első részt szinkronizálom,annyiszor láttam nagyjából. Tűkön ültem a kettőért,és minden percét imádtam. Sikerült a sok fekete humor,és poén közé megint beilleszteni egy komolyabb vonalat is. A kölyköt mondjuk nem sikerült megkedveltetni velem a film végére se, de Dominó igazán szimpatikus karakter lett. Zseniálisnak tartom a végére bevágott Ryan Reynolds figurázásokat farkassal,a rossz film döntésekkel és stb. Az egyik kedvenc színészemmé nőtte magát Ryan, és ebben nagyra közrejátszik Deadpool karaktere. Az egyetlen ami végül kérdéses lett számomra,hogy végül is sikerült-e a barátnőt visszahozni az életbe az idő ugrálóval...mindenesetre várom a folytatást,bármennyi részt megtudnék nézni belőle. Ajánlom mindnekinek, az egyik legsötétebb humorú, legállatabb Marvel "hős",akit kitalálhattak! ;)
Legyünk őszinték,megunhatatlan. Az első részt szinkronizálom,annyiszor láttam nagyjából. Tűkön ültem a kettőért,és minden percét imádtam. Sikerült a sok fekete humor,és poén közé megint beilleszteni egy komolyabb vonalat is. A kölyköt mondjuk nem sikerült megkedveltetni velem a film végére se, de Dominó igazán szimpatikus karakter lett. Zseniálisnak tartom a végére bevágott Ryan Reynolds figurázásokat farkassal,a rossz film döntésekkel és stb. Az egyik kedvenc színészemmé nőtte magát Ryan, és ebben nagyra közrejátszik Deadpool karaktere. Az egyetlen ami végül kérdéses lett számomra,hogy végül is sikerült-e a barátnőt visszahozni az életbe az idő ugrálóval...mindenesetre várom a folytatást,bármennyi részt megtudnék nézni belőle. Ajánlom mindnekinek, az egyik legsötétebb humorú, legállatabb Marvel "hős",akit kitalálhattak! ;)