Az itthoni marketing jól működött, mert nagy eseménynek bizonyul, hogy világsztárok jönnek fővárosunkba forgatni. Sajnos hiába a hatásos promó, többet röhögtem Kate McKinnon magyarul való rappelésén Jimmy Fallonnál, mint az egész filmen egyaránt.
Kezdetben még hozott egy színvonalas akciókkal megkreált - nagypofájú vígjátékot. Gyors tempót diktált a film, majd az idő elteltével fárasztóvá vált a főszereplő páros locsogása és szenvedése. A játékidő majdnem két óra hossza, ami egy ilyen fajta vígjátéknál könnyen eléri, hogy már az alap bonyodalmat (jelen esetben a pendrive értékét) sem követi nagy izgalommal a néző.
Amin meglepődtem, hogy a 16-os korhatárt kihasználja a film, és az akciók mernek kemények lenni. Mivel csaj központú akció-vígjátékról beszélünk, ennek a korhatárnak köszönhetően az altesti poénok és erre utaló beszólások is szerepet kapnak, amik csak részben tettek jót az összképben.
Az átlagosnál jobb értékelést semmiképp nem lehet adni erre a vígjátékra... még a színészként igen elfogadott Mila Kunis is totál érdektelenséget hoz a karakterét illetően.
A célközönség szerintem tini lányok, talán őket tudom elképzelni, hogy barátnőkkel összeülve valami élvezhetőt tudnak találni ebben a két óra hosszában.
Az biztos, hogy ha jó kém-vígjátékokat akarok nézni, akkor A kém, a Johnny English, de még a Gorilla bácsi is több szórakozást rejt magában, mint ez az erőltett csajos locsogás. Kapásból 15 filmet fel tudnék sorolni, ami hasonló koncepcióra épül, mint ez az agymenés, éppen ezért az itt látottaknál több kell...

63 A kém, aki dobott engem (2018)
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija... több»
Szereplők: Mila Kunis, Gillian Anderson, Kate McKinnon, Paul Reiser, Sam Heughan