Az első két részből nem az egész sorozatra reflektálok, inkább így írom "na ha ilyen jó és remek lesz végig, akkor megadom az 5/5 pontot rá".
Nekem minden stimmel ebben a sorozatban eddig... Illetve kicsit berzenkedek azon hogy a férfiak visszacsúsztak statisztának a főszereplő tünde és hobbit nők alá, de egyébként a francot sem érdekli a férfibüszkeségünk! Ilyen történetet, SZEREPLŐKET, akciót akarok VÉGIG ebbe a sorozatba. Pont.
UPDATE
Sajnos tévedtem. Az első két rész után leállt a cselekmény, kapjuk az elnyújtott "sorozat tészta" unalmat. Basta pasta! Elnézést. Megint csak ki kell mondanom: tévedtem. Ugyanilyen a Star Wars: Andor sorozat is. Sajnos azt kell mondjam hiába láttam már elmés, igényes (pl. Loki) sorozatokat, egyszerűen borzalmasak fantasy vagy sci-fi témában. Inkább mozifilmeket kellene nézni. Ez a régebbi facebook véleményem a témában:
(mozi)Filmek és Sorozatok párharca amiből a COVID miatt a streaming csatornák jönnek ki jól. Én csak azt sajnálom, a két órás filmmeséléssel megszűnik a lényegretörő történet dramaturgia. Jönnek a végeláthatatlan mesék, amiben semmi nem történik, a szereplők csak állnak egymással szemben és a semmiről beszélnek. De még ha akcióhősről is van szó, hát mivel van idő, megtudjuk milyet ürített reggel és milyen pulcsit szeretne hordani, merre tekeri a jointot, milyen a cipőjének a bal orra stb... Végeláthatatlan folyamban kapjuk a Történet részéről érdektelen információkat. Ami jól működik egy sorozatnál, hiszen ott a szereplők miatt nézzük, de ha nem lesz más... Dögunalom.

akció | dráma | fantasy | kaland
Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»
Szereplők: Jamie Campbell Bower, Eddie Marsan, Ciarán Hinds, Peter Mullan, Selina Lo