2025.03.16 21:19 Ahoj poplacsek Olvasottság: 522x
0

5/10 majd elalszik rajta

A filmet a Jókislány nyomán ajánlotta valahol egy "minden sz*r, ami mostanában Hollywoodban jön létre" aktivista azzal, hogy itt még jó volt Nicole Kidman, és ez még egy jó film. Érdekes nézőpont.

Nos, altruista indítékkal megadom az 5/10-es értékelést, végül is legalább kaptam egy időutazást vissza a huszonéves koromba, amikor valamiért még jobban működött a radarom, és kikerültem a produkciót.

5/10 majd elalszik rajta

Nem volt azért teljesen hiábavaló a nézés, Matt Dillon jól eltűnt, és jó volt ezúttal mégis látni, Joaquin Phoenix kiskorú szereplését is örömmel fedeztem fel, láttam, hogy játszik benne az Affleck öcsi is, de eddig még nem láttam, és nem biztos, hogy kivárom a felbukkanását (a film nem egészen felénél tartok, és közel állok a leállításához), és valljuk be, nagy élmény volt Kidman művésznőt is megfigyelni a valószínűtlen Skála frizurákban.

Igazság szerint nem tudom, hogy volt-e jó valaha ez a produkció, de most nem az, pocsékul öregedett. Engem bizonyára átvertek az ajánlással. Érdekes, hogy a filmszakma mennyit fejlődött, harminc évvel ezelőtti filmek olyannak hatnak, mintha hieroglifákkal vésték volna egy hollywoodi stúdióhodály falára a történetüket, és most azt próbálnánk kiolvasni. Nincs már közös nyelvünk, kellene egy Champollion, aki megfejti és lefordítja számunkra.

Egy biztos: ez még a Weinstein-fordulat előtti muzeális mű, ahol egy nő aláveti magát az előmenetelnek, és ahogy ezt tálalják, az a mai világban már elképzelhetetlennek hat. Talán kutató kedvű fiatalok számára érdekes kutatási anyag lehet olyan apropóval, hogy valamikor a szüleik idejében még milyen elképesztően más volt a világ.

dráma | krimi | szatíra | thriller | vígjáték

Suzanne mindent megkaparint magának, amit csak akar. Egyetlen vágya van, tévésztár akar lenni, de a helyi "macsó", Larry Maretto azt akarja, hogy kedvese csak anya és nagyszerű... több»

0