Akkor hadd legyek én az első, aki zseniálisnak találta ezt a filmet, mint magyar thrillert a korábbi magyar, hasonló kategóriás filmekhez képest. Horrornak nem nevezném; ugyan van két benne egy-két jelenet, ami egész horrorisztikusra sikeredett, például a kandallós, viszont thrillerként nagyon is megállja a helyét.
Tökéletes választás a szürke, télies vidéki táj, ami önmagában még dob az egész film thriller hangulatán. Engem személy szerint már a falutól is kirázott a hideg, főleg, mikor megjelentek az utcán zsákokkal a fejükön az emberek, illetve a parasztházban töltött éjszaka is elég ijesztőre sikeredett. Minden elismerésem azoknak a színészeknek, akik a hullákat alakították, nagyon ügyesen és valóságosan elő tudták adni.
Igazából én főleg Klem Viktor miatt voltam kíváncsi a filmre, de maga a történet is megragadott, holott nem vagyok oda a szellemes filmekért, mert volt már egy-két valós élményben e téren részem. Talán ezért is fogott meg ennyire ez a film, és bátran írhatom, hogy szinte már a világszínvonaltól se választaná el sok minden.
Ahhoz képest, hogy nem egy magas költségű amerikai thrillert láthatunk, én nagyon színvonalasnak tartom. Nagyon jól megoldották a filmben látható technikai malőröket, például a süllyedő házat vagy a repkedő embereket, illetve nem utolsósorban a kísérteteket és a félholtakat. A hullákat alakító színészeknek pedig minden elismerésem, hiszen teljesen hitelesen tudták eljátszani ezt a szerepet is.
Tehát összefoglalva ne várjon senki tőle egy amerikai színvonalat, de aki szereti a hasonló kategóriájú filmeket, azoknak mindenképpen ajánlom megnézésre, és higgyék el, hogy végül nagyon kellemes csalódás lesz! Csak ajánlani tudom.

58 Post Mortem (2021)
Az első világháború után rendeződni látszanak az európai viszonyok, a spanyolnátha járvány okozta sokkból lassan újra magához tér az öreg kontinens. Csakhogy rengeteg halott... több»
Szereplők: Reviczky Gábor, Schell Judit, Anger Zsolt, Klem Viktor, Hámori Gabriella
Az amerikai filmgyártás ( szerencsére majdnem halott ), csak a jobb minőségű stúdiókban ( de már szinte abban sem ) és az igazi FILMszínészekben erősebbek...
Itt az affektáló, túljátszó, sablonos mieink, na ők színpadi színészek. Ráadásul nekünk még a műfaj is testidegen. A magyar filmek alappillére a szatíra.
Bocsi, ez csak az én saját véleményem.