Sziasztok!
Mivel én horrorfilmmániás vagyok, imádtam a filmet, nem volt benne lehetetlen jelenet.
Én hiszek a médiumokban, a szellemekben, a gonoszban, az átokban... Nekem nem halt meg közeli hozzátartozóm, de lehet, hogy én is ezt tettem volna...
Számomra a legdurvább jelenet az volt, amikor a fiatal fiú a kórházban szétveri a saját fejét, és utána a vérét nyalogatja, kicsit morbid volt, de milyen legyen egy 18+ horror film?!
A film után semmiképpen sem idéznék szellemeket, és a film alatt még jó, hogy nem vittem kukoricát, mert nem lett volna gusztusom enni belőle... Úgy gondolom, hogy ennek a filmnek még lehet folytatása is, de ha nem, így is remek volt, ajánlani tudom minden horrorfilmmániásnak!
Sziasztok! Mivel én horrorfilmmániás vagyok, imádtam a filmet, nem volt benne lehetetlen jelenet. Én hiszek a médiumokban, a szellemekben, a gonoszban, az átokban... Nekem nem halt meg közeli hozzátartozóm, de lehet, hogy én is ezt tettem volna... Számomra a legdurvább jelenet az volt, amikor a fiatal fiú a kórházban szétveri a saját fejét, és utána a vérét nyalogatja, kicsit morbid volt, de milyen legyen egy 18+ horror film?! A film után semmiképpen sem idéznék szellemeket, és a film alatt még jó, hogy nem vittem kukoricát, mert nem lett volna gusztusom enni belőle... Úgy gondolom, hogy ennek a filmnek még lehet folytatása is, de ha nem, így is remek volt, ajánlani tudom minden horrorfilmmániásnak!