Miért?
De most komolyan, nekem kell magyarázkodnom egy olyan film miatt, amit még a színészek (színészek?) sem vettek komolyan!
Danny Philippou és Michael Philippou egy tartalmatlan, értelmetlen csapongó és röhejes filmet csináltak, ami sehol nem állja meg a helyét!
Totális ZS kategória, ami nem bont formát, nem ad pluszt, nem paráztat, és nem vált ki bennem semmilyen félelmet, csak nettó undort, főleg a gusztustalan lábujjnyalogatásnál!
Brrrrr....
Egy béna, firkás kéz, ami egy médiumé volt!
Házibuli és kezezés, mintha ez megszokott lenne, hogy valakibe a halottak szelleme, vagy démon, vagy a szomszéd nyalka árus költözik!
Jómagam többször elveszítettem a fonalat, ki kivel, miért, hogyan, minek? Már a családi modell is olyan, hogy a kezemen a szőr felállt, jó, jó, tudom, hogy ausztrál, de akkor is...
Hová megyünk a kéz által, kiket látunk, kivel beszélünk?
Gyertyagyújtogatás, egy kis démonozás, majd a 90 másodperc!
Ekkora baromságot még nem hallottam, jó, hogy ki nem találták, hogy csak sárga alsógatyában meg bugyiban lehet, és csak ha féknyomos a gatya!
Harmadjára futottam neki, és éppen hogy lecsúszott...
Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, és Zoe Terakes...
Nagyon gyorsan felejtsétek el ezt a hivatást, úgyis keresnek az aussziknál rengeteg jégkrémárust!
Z generáció....
Ja, értem, akkor nekik kötelező ilyen híg f.st csinálni?
Ok!
Kihagyom, köszönöm, ehhez azért (filmkészítés) finesz, ügyesség, tudás és elhivatottság kell...
Itt csak a nettó baromkodás ment, ami még viccnek is rossz volt!
„Beszél hozzám! Beengedlek!”
Na, én qrvára bezártam az összes zárat!
A TMDB-n 2241 értékelés után 70%, az IMDb-n 128 ezer szavazatot követően 7,1/10-en áll, nálam ez egy icipicit rosszabb, mert nézhetetlen, és 15%!
De az jó bőséggel...
Egy kis joghurt és enyhe hányinger!
Ez a filmgyártás jövője?
Kimaradok mint néző...
Kedvenc fotelem most nagyon kényelmetlen.

66 Beszélj hozzám! (2023)
Egy fiatalokból álló társaság birtokába kerül egy különös, bebalzsamozott kéz, amellyel képesek kommunikálni a szellemekkel. A kéz megragadásával és a "Beszélj hozzám!"... több»
Szereplők: Miranda Otto, Sophie Wilde, Joe Bird, Jacek Koman, Marcus Johnson