2024.01.16 20:49 Ahoj poplacsek Olvasottság: 471x
0

7/10, egy fokkal jobb volt, mint amire számítottam

...de csak egy fokkal.

A feleségem választotta ma esti szórakozásnak ezt a filmet, és amikor megláttam, hogy Jennifer Lopez szerepel benne, akkor komolyan megijedtem, és fejben már fel is adtam a reményeimet. Aztán láttam, hogy Owen Wilson is szerepel, ő meg azért szokott lenni jó filmekben is, na, akkor adjunk mégis esélyt.

7/10, egy fokkal jobb volt, mint amire számítottam

A film maga egy totál sablonos csajos romantikus mozi, folyik benne a nyál nagy, széles patakokban mindenhol, ahol kell, mérnöki pontossággal. Annyi hozzáadott értéket találtam benne, hogy relatíve kritikusan foglalkozik az instaceleb influenszer külsőségi értékrend valódiságával és érvényességével, ami persze óriási közhely, de a legfiatalabb generációk eléggé bele vannak hülyítve ezekbe a hamis értékekbe, és jó, ha látják, hogy ezt nem gáz kétségbe vonni.

Jennifer Lopez a tőle megszokott hullámzóan közepes szinten játszik, néhány pillanatban kifejezetten jó, máskor van, hogy picit kínos a teljesítménye. Sose voltam a rajongója, de ezek a 2022-es zenék, amiket itt bevágtak a filmbe, egyenesen próbára tették a jóindulatomat, na de ez ízlés kérdése, nyilván bennem van a hiba. Owen Wilsonról meg már tudjuk, hogy jó színész, ő szépen hozza, amit kell, bár itt azért korlátok közé van szorítva, jobban tud szárnyalni egy olyan filmben, mint mondjuk a The Darjeeling Limited.

Amúgy unaloműzőként teljesen nézhető, de kissé előre megjósolható és sablonos. Nagy revelációkat nem kell várni azért. Férfiként nem dobtam el totál az agyam tőle, akarnom kellett szeretni, nőkre van optimalizálva, kábé mint a 2-3 évtizedek ezelőtt szakmányban gyártott Hugh Grant-es és Renée Zellweger-es stíluselőzmények.

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»

0