Mi az, 57 perces és kézi kamerás? A tökéletes film! Kényelmesen végigülhető, nem igényel nagy erőfeszítést.
Ripityára f*stam magam rajta, pedig elméletileg már láttam valamikor. Baromi hatásos, és külön öröm, sikerült kiküszöbölnie a gagyi kézi kamerás kliséket.
Ritka az olyan film (főleg found footage), ami ennyire fenn tudja tartani a feszültséget. Meg kell becsülni ezeket az alkotásokat a tengernyi gagyi között.
A magyar címért letöltendő börtönbüntetést szabnék ki (sok más filmcímmel egyetemben).
Mi az, 57 perces és kézi kamerás? A tökéletes film! Kényelmesen végigülhető, nem igényel nagy erőfeszítést. Ripityára f*stam magam rajta, pedig elméletileg már láttam valamikor. Baromi hatásos, és külön öröm, sikerült kiküszöbölnie a gagyi kézi kamerás kliséket. Ritka az olyan film (főleg found footage), ami ennyire fenn tudja tartani a feszültséget. Meg kell becsülni ezeket az alkotásokat a tengernyi gagyi között. A magyar címért letöltendő börtönbüntetést szabnék ki (sok más filmcímmel egyetemben).