Vélemény:

56 New Kids Turbo

(2010)

New Kids Turbo

MMcFly2015   2017.05.25 00:59
0

Talán sosem voltam ennyire nehéz helyzetben, egy film értékelése során. Kicsit szégyenlem is magam, hogy azt kell mondanom, hogy halálian szórakoztam a filmen. Azt is be kell vallanom, hogy 2x láttam eddig, sosem egyedül, és a film végére több doboz sör is elfogyott. Mert ez a film nem az, amit egyedül leülsz és jókat mosolyogva elröhögsz, hanem egy orbitális nagy baromság, ami annyira rossz, hogy már jó! Talán amerikai vonalon a Kalandférgek stílusához tudnám hasonlítani. Ha nem vagy művészlélek, és tényleg másfél órát könnyesre akarod röhögni magad haverokkal, akkor ez a film jó választásnak bizonyul. DJ Paul Elstak holland dj zenéi kísérik a filmet, ami hatalmasat lendít a szinten! Hollandiába természetesen nagyobb lehet a ,,sikere", mert benne van sok helyi celeb, ami itthon nem üt akkorát. Utána olvastam, hogy egy websorozatról készült mozifilm ez. A fent említett dolgokért ezt a filmet nem tudom nem szeretni, de teljesen megértem, aki végig se bírja nézni. Ha egyik este ismeretlenül betettem volna, biztos vagyok benne, hogy a feléig se jutok... :) A második része (New Kids Nitro) viszont átlépi az állatság határát, azt nem merném ajánlani, mint őrülten beteg filmet sem.