2024.03.09 20:07 Tonyka Olvasottság: <100x
0

Ezúttal az idézet amit címnek választottam tökéletesen kifejezi egy mondatban amit tudni kell erről az alkotásról. A bemutató hazudik, nem kicsit, nagyot. Henry Cavill-al adták el a filmet, de ő minimális időt tölt a vásznon, ahogy John Cena is. Manapság divat több nagy nevet bedobni, és bízni abban, h ez elég lesz a sikerhez.

Fel sem tudnám sorolni hány nagy nevekkel tűzdelt éppen csak középszerű darab született mostanság. Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell látott már jobb napokat is. Igen kettőjüknek kellett volna elvinni ezt a filmet. Kettőjük közt a kémia zéró, így a szerelmi szál csapnivaló.

Nem tehetek róla a Jurassic World üdvöskéjéről ebben a formájában Melissa McCarthy A kém című akció vígjátéka jutott eszembe. Igaz utóbbi legalább szórakoztató, és jól sikerült darab. A rémes első pár perces CGI-t megbocsájtottam, belefért, miután kiderült, h ez csak egy könyvíró által megírt erősen színezett bohókás kémkaland része. Esküszöm ha meghúzták volna ugyanezt a lapot a végén, megbocsájtóbb lettem volna. Hát nem, ez kérem halál komoly, hősnőnk elfuserált Samantha Cain ( Geena Davis) karakterének klónjaként csinál magából komplett idiótát. Olyan jelenetekkel ölik az anyasejtjeinket, ami viccnek rémesen rossz, komolynak meg vicc. Van itt kérem CGI macska hátizsákban, balettelőadással egybekötött színes füstben koreografált hentelés. Azt hiszi az ember innen nincs lejjebb, hát van. Műkorcsolya számmal egybekötött öldökléssel húznak hülyébb lapot a hülyeségre. Eltűnődtem magamban, h a készítők kinek, milyen célközönségnek készítették el ezt a szörnyűséget. Valaki ezt humorosnak hitte, miközben vérciki, és kínosak ezek a jelenetek? Nincs meg a Johnny Englis első részének vidám bolondos bája. Hiányzik az egyensúly, se vígjátéknak, sem akció filmnek nem jó. Egyszerűen baromi rossz, kényelmetlenül feszeng az ember a székben. Samuel L. Jackson szintén kiábrándító, sajnos már ő is bevállal mindent mostanság. Valószínűleg érzi, h lefelé ível a pályafutása, így nem mond nemet semmire sem. Természetesen rengeteg bárgyú hülyeség van még benne, fogalmazzunk úgy szinte minden kocka. Több billentyűzet leütést nem érdemel, már így is túlzásba vittem. Hatalmas csalódás, amiből van napjainkban gazdagon, de ez idáig viszi a pálmát, negatív irányban.

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»

0