Anakonda

Anakonda

Anaconda

Hivatalos tartalom

Doug (Jack Black) és Griff (Paul Rudd) gyerekkoruk óta elválaszthatatlan barátok, és mindig arról álmodoztak, hogy egyszer saját filmet készítenek. Nem is akármilyet: újraforgatnák kedvenc gyerekkori „klasszikusukat”, az Anakondát – a dzsungeles-horrorkalandot az óriáskígyóval. Mostanra… Több

Rendező: Tom Gormican
Premier (HU): 2025.12.25.
Forgalmazó: InterCom
Jack Black
Jack Black

2026.01.04 Br623

Kígyós

Nem szeretem az ilyen filmeket, és így is ültem be rá, hogy nem fog tetszeni, de azt vártam, hogy hátha lesz majd benne egy két poén, amin jót lehet nevetni. Igazából voltak benne vicces jelenetek, de amit igazán adott, az az, hogy az egyik jelenetnél akkorát ugrottam a széken, hogy azt hittem kirepülök a moziteremből. Ennyire még sosem ijedtem meg filmen. Aztán jót nevettem ezen a mellettemülővel együtt. Jack Black nekem már sokkal jobban tetszik színészként, mint fiatalkorában. Van egy rövidke jelenet, amiben énekel (az utóbbi időben olyan jókat nevettem a Super Mario és a Hit me one more time videóján is). Remélem, hogy ezt az agymenését még a jövőben is folytatja majd. A film amúgy közepesre sikeredett, ha nem lennének benne híres színészek, akkor nem hiszem, hogy sokan néznék. Azok a jelenetek ütősek, amiben feltűnik Ice Cube meg Jlo. A poénok tipikus amerikaiak, sokszor erőltettek. Ez volt 2026 első filmje, amit moziban néztem, remélem azért ennél jobb filmeket fogunk idén látni. Egyszer azért meg lehetett nézni.

2026.01.01 HE7EDIK

Jack Black elviszi a hátán az egészet, akárcsak a disznót, ami zseniális jelenet. Kár hogy ezt leszámítva elég izzadságszagú a végeredmény, de a nosztalgia és mondanivaló miatt adok rá egy jószívű négyest.

2025.12.28 Vivi

Ez a film számomra vegyes élmény volt. Az alapötlet érdekesnek tűnt. Néhány barát az Amazonasba utazik, hogy újraforgassák gyerekkori kedvenc kígyós filmjüket, és közben ténylegesen szembesülnek egy hatalmas anakondával. Ez a koncepció ígéretesnek ha... Több

2026.01.01 Maver17

Anakonda 2.0

Jól kezdődik a film. És még hihető is lenne a folytatás szempontjából. De utána annyira sablonos és unalmas film lesz! Egy-két jó poén van benne, természetesen Jack Black részéről. De ennyi. Még egy jó pont volt a film végén, Ice Cube és J.Lo!! Egyszer nézhető, de semmi extra.

A film 59 589 011 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 21 420 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

A forgatás során a helyi, ausztráliai lakosok számára is lehetőséget biztosítottak a filmkészítésben való részvételre.Szerző: Gergo Horvath