Zseniális alkotás mindamellett, hogy végre nem tértek el a fikciózás irányába, hanem egy az egyben ragaszkodás volt az eredeti storyhoz... ezt méltányolom, és gondolom rajtam kívül még sokan.
Nekem csak annyi volt a zavaró, hogy ezt nem kellett volna 6 részben ennyire elhúzni, simán belefért volna egy 2, max 2,5 órás filmbe.
Amúgy végig lekötött, izgultam a srácért, itt-ott kicsit uncsi volt, de nyilván igyekeztek teljes egészében úgy visszaadni, bemutatni a a történteket a nézőknek, ahogyan az bizony lezajlott a börtön falai közt és a külvilágban is egyaránt.
Elképesztő volt a Larry Hallt megformáló színész alakítása, pffffff!!!!!
Zseniális alkotás mindamellett, hogy végre nem tértek el a fikciózás irányába, hanem egy az egyben ragaszkodás volt az eredeti storyhoz... ezt méltányolom, és gondolom rajtam kívül még sokan. Nekem csak annyi volt a zavaró, hogy ezt nem kellett volna 6 részben ennyire elhúzni, simán belefért volna egy 2, max 2,5 órás filmbe. Amúgy végig lekötött, izgultam a srácért, itt-ott kicsit uncsi volt, de nyilván igyekeztek teljes egészében úgy visszaadni, bemutatni a a történteket a nézőknek, ahogyan az bizony lezajlott a börtön falai közt és a külvilágban is egyaránt. Elképesztő volt a Larry Hallt megformáló színész alakítása, pffffff!!!!!