Online barátok? Helikopter szülők? Mi van? Nem tudom, hogy a mai huszonéves lányokkal és fiúkkal mi van, és mi zajlik közöttük, mert azon már túl vagyok, de ez nagyon durva, ahogy beletolják a képünkbe ezt a történetet. Inkább erőszaknak éreztem, mint egy könnyű romantikus filmnek. Borzalmas! Annak ellenére, hogy ránk akarnak tukmálni egy romantikus filmet, túl erőszakos volt. Nem tetszett, a heves, kapkodó Meddie (Jennifer Lawrence, és az sem érdekel, hogy Oscar-díjas, nem nyűgözött le a színészi játéka).
Semmi komikusat nem találtam a szerepében. Inkább szánalmas volt. Túl erőltetett és agresszív volt. A tengerparton meztelenül verekedni egy nőnek? Értem, hogy a fiú nem tudja megvédeni magát, de az erőszak az erőszak.
Valószínű, hogy ilyen az élet a fiatalok között Amerikában. Nekem ez jött le. Nem értettem azt sem, hogy Meddie-nek elvették a kocsiját, ezzel miért veszíti el a munkahelyét és a szeretett otthonát? Olyan messze van? Ez valahogy kimaradt nekem. De az meg sem fordult a fejében a forgatókönyvírónak, hogy más állást találjon, esetleg közelebb? Csak ez az egy kiút volt, hogy meg kell erőszakolni egy tizenéves fiút, Percyt (Andrew Barth Feldman), a szorongó, zárkózott tizenéves fiút? Ez is az erőszak egyik formája, szerintem. Nem hinném, hogy jó ötlet! Mindenkinek megvan a maga életritmusa. Vannak, akik később érnek be, és szerintem nem jó, ha erőltetjük. A sok káromkodás a Meddie-től nem jött be! Sok férfit taszítanak az ilyen nők, úgy hallottam, legalábbis remélem. Hol marad a báj és a kellem? (Felmerül annak a veszélye, ha ilyen nővel kötjük össze az életünket, előbb-utóbb mi is kapunk, ha nem tetszik neki, amit csinálunk. Ismerek ilyen nőket.) Engem taszított az egész történet, és semmi pozitívumot nem láttam a főszereplő, Meddie viselkedésében. Nem volt felemelő, inkább az volt az érzésem, hogy a forgatókönyvírók (John Phillips és Gene Stupnitsky) azt mondják „na, csináljunk valami eszement filmet, és adjuk el a piacon”. Nézhetetlen mű, ez az én véleményem. (Hol bujkálnak a jó forgatókönyvírók? Sztrájkolnak?) Ez volt a mélypont. A zene, az jó volt, ennyit a filmről. A rendező (Gene Stupnitsky) katasztrófa.

68 Barátnőt felveszünk (2023)
Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»
Szereplők: Jennifer Lawrence, Matthew Broderick, Natalie Morales, Ebon Moss-Bachrach, Laura Benanti