Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem.
Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták.
Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az életünk részeivé váltak, ezeken nőttünk fel, ezeket idézzük a mai napig, 1231xre is megnézi az ember, jól szórakozik rajta, és ez így is marad.
Jelen esetben ez nem így történt, valakinek ugyanis eszébe jutott, hogy kellene egy reboot erről a filmjükről, aztán tessék, itt is van.
Tudom, hogy sokan látatlanban tolták is az 1 csillagokat mindenhol, ez érthető is ezért gondoltam utána járok előtte, mielőtt tőlem is megkapja azt :)
A film már eleve a kórus, kissé átdolgozott zenéjével nyit, aztán, egy bevezetőben képregény formájában elmesélik az eredeti filmet, szépen lerajzolva.
A történet ott kezdőik, ahol az eredeti kb. véget ért, Ben és Kid veszekednek a garázsban a Buggy miatt, majd feltűnik 2 kissrác, akik Bennek a gyerekei (wtf), majd ellopják azt. Útközben két csávó leszólítja őket, azok ellopják a Buggyt, amit irritáló módon gokartnak hívnak szinte végig.
Következő képen már felnőttek, aztán ettől a ponttól kezdve, le van másolva az eredeti film, kezdődik a roncsderbyvel, aminek a fődíja, na itt meglepődtem, mert jött egy hatalmas csavar, igen, egy Buggy. Ugyanúgy a cél előtt kidöglenek, ugyanúgy egyszerre teszik rá a kezüket. A kocsit megnyerik, de a helyi rosszfiú fia azt ellopja tőlük, aztán folytatódik a copy+paste.
Több cselekményt már nem érdemes írni, mindenki ismeri.

23 Különben dühbe jövünk (2022)
Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»
Szereplők: Edoardo Pesce, Christian De Sica, Alessandra Mastronardi, Alessandro Roja, Francesco Bruni