Rólam

VHS korszakban voltam gyerek, Terminator 1, Rémálom az elm utcában, plusz az akkori narrátoros csodákon kultúrálódtam, és azt is tudom ki az a Michael Dudikoff. Filmeket imádom, a sz4rt is képes vagyok megnézni, ha úgy adódik (Prey) :D nagyon nem szeretem ezt az igénytelenséget ami a mai filmipart jellemzi, de hát amilyen a tömeg igény, olyan a felhozatal, és ez sajnos csak rosszabb lesz.
Időnként  elcsusszantok 1-2 trash filmet is, mert szeretem azt, hogy a trash film nem veszi magát komolyan, és olyan amilyen, amíg a mai filmek zöme komolyan veszi magát, és fosch. 
Előzeteseket, trailert, teasert, anyám tyúkja, cikkeket, véleményt nem olvasok, amígnem láttam a filmet, szeretem így nézni, hogy előtte egy képkockát se látok belőle. 
Horrort, krimit bármikor, egyébként mindenevő.

2023. 08. 19.
Nézhetetlen
Országomat egy igényes horrorért.
Klisék, jumpscare, klisék, hentelés, tucat „szörny”. Baseball ütős srácokat pikkpakk elintézi, a dagadt tanárnő jön, nyer. ... több»
2023. 06. 18.
Harmatgyenge
Jócskán csökkent a színvonal a régebbi jó kis epizódokhoz képest, olyan volt, mintha az Into the dark sorozatot néztem volna.... több»
2023. 05. 26.
Halálos John Wick iramban 4
Hol van már a jó kis első rész. Az utóbbi már felér egy FF epizóddal.... több»
2023. 04. 23.
AWY
Az egész filmről süt Al Weird Yankovic, D.R. pedig nagyon jó alakítást nyújt benne. ... több»
2022. 12. 31.
Nézhetetlen
Csaknetflix
A másolat másolatának a másolata, netflixalizálva.... több»
Disznó (2021)
Barbár (2022)
Éretlenek (1980)