Közösség

Vélemény:

81 Horizont: Egy amerikai eposz

(2024)

Szerelemprojekt, ami rosszkor jelent meg

Br623   2025.02.17 18:46
0

Sok minden vezetett ahhoz, hogy Kevin Costner kilépett a Yellowstone sorozatból, az egyik ok elvileg az, hogy saját szerelemprojektjét szerette volna életre kelteni, amit nem tudott összeegyeztetni a sorozat forgatásával. A film a kritikusok által nem kapott kedvező fogadtatást a mozikban, és ezért is vonzott kevés nézőt, ezzel bukásra ítélve a projektet. A közel három órás játékidő sem éppen nézőcsalogató. A kevés néző miatt hamar megjelent a streaming oldalakon, és végre én is eljutottam odáig, hogy lett időm és kedvem megnézni. Maga a film nem olyan rossz. Érdekes témát feszeget. A telepesek és az indiánok közti "háborút" is láthatjuk. Jól ábrázolja a westernéletet, és érdekes emberek történetei jellennek meg. Önmagában keveset ad a film, lezáratlanul hagy mindent, mindenképpen szükségünk lesz a folytatásra. Az az igazság, hogy szerintem ez a történet nem is való moziba, lehet, hogy jobb lenne, ha eleve csak a streaming felületeken jelenne meg, főleg, ha a többi rész is ilyen hosszú lesz. Kevin Costner pedig keveset szerepel benne.