Közösség

Vélemény:

73 Twisters – Végzetes vihar

(2024)

Tornádó üldözés minden mennyiségben

Ultron   2024.07.19 11:38
0

Nekem is tetszett az új Twisters, és a régi is bejött annak idején. A fő különbség a kettő közt szerintem az akciókban van, az új fejezet látványosabbra sikeredett. A konfliktusok mindkettőben kiemeltek, bár az újban nem olyan markáns. Igazából három akad: az egyik abból ered, hogy Kate (Daisy Edgar-Jones) egy szörnyű tragédiát követően (melyben egy tornádó elvette három barátját, és ezért önmagát okolja) visszavonul a terepmunkától, a második konfliktusszál a munkáltatójával alakul ki, ahol bár csak egy hétre szerződik le, ráébred arra, hogy nyerészkedni akar csupán. Végül a harmadik konfliktusszál egy másik csapathoz fűzi, mely rivalizál velük, noha ők nem tanulmányozni akarják a tornádókat, csak meglovagolni azokat. Ők a Tyler mögé beállt őrültek. Tylert a Maverickből és az Imádlak utálniból ismert Glen Powell alakítja. A végeredmény egy érdekes és nagyon látványos tornádós film, melyre én megadom a négy csillagot. Százalékban sem lehet kevesebb 80 százaléknál egyértelműen. Újranézem biztosan.