Nekem nagyon tetszett ez a film, mert végre oly régóta vártam 1 ilyen kaliberű alkotást, ahol a nő erős, felülkerekedik a férfi hatalomittas világában.
Vajon ez egy fair játék volt? IGEN!
Ha nő vagyok, nekem miért kell agyon dicsérnem a páromat akár a főnökömként, ha előléptetik, és ezt alap dolognak elkönyvelnem?
De ha bezzeg a nő lesz a jobb kenyérkereső, esetlegesen főnöki pozíciót eredményez, mert a pasim nem annyira megnyerő, eredményes ugyanazon munkaterületen, akkor már egyből ott a durci, a féltékenység, a kényszeres pofával ellátott „gratulálok, drágám” duma, és elkezdődik a marakodás, a sz*rdobálás a másikra a magánélet területén... ami addig amúgy jól működött.
És nem utolsósorban még segítve is van a férfi a párja által, hogy valamit is elérjen, de még azt is elcseszi, majd dominanciáját is kimutatva a szex terén, a wc-s jelenet, ami számára semmiség... pffff! Na, anyááád!!!
A vége tetszett a legjobban, ahogyan ismételten férfi dominancia jelei mutatkoztak, csak épp csúnyán visszanyalt a fagyi!
Én pedig fel is kiáltottam az utolsó képkockánál, hogy: NA VÉGREEE!!!
Így kell ezt csajok, mert nem csak a férfiaké a világ!!!
Nekem nagyon tetszett ez a film, mert végre oly régóta vártam 1 ilyen kaliberű alkotást, ahol a nő erős, felülkerekedik a férfi hatalomittas világában. Vajon ez egy fair játék volt? IGEN! Ha nő vagyok, nekem miért kell agyon dicsérnem a páromat akár a főnökömként, ha előléptetik, és ezt alap dolognak elkönyvelnem? De ha bezzeg a nő lesz a jobb kenyérkereső, esetlegesen főnöki pozíciót eredményez, mert a pasim nem annyira megnyerő, eredményes ugyanazon munkaterületen, akkor már egyből ott a durci, a féltékenység, a kényszeres pofával ellátott „gratulálok, drágám” duma, és elkezdődik a marakodás, a sz*rdobálás a másikra a magánélet területén... ami addig amúgy jól működött. És nem utolsósorban még segítve is van a férfi a párja által, hogy valamit is elérjen, de még azt is elcseszi, majd dominanciáját is kimutatva a szex terén, a wc-s jelenet, ami számára semmiség... pffff! Na, anyááád!!! A vége tetszett a legjobban, ahogyan ismételten férfi dominancia jelei mutatkoztak, csak épp csúnyán visszanyalt a fagyi! Én pedig fel is kiáltottam az utolsó képkockánál, hogy: NA VÉGREEE!!! Így kell ezt csajok, mert nem csak a férfiaké a világ!!!