Közösség

Vélemény:

64 Hűséges barátnők

(2022)

Wow

Gabriella Temesvári   2025.02.25 15:57
0

Lehet, hogy csak én maradtam le az elejéről, de valahogy mindenről szólt ez, csak nem a barátságról. Érdekes témát boncolgatnak azzal, hogy a két házas nő vágyik valami többre az életben, mintsem ugyanazzal a pasival (még ha szereti is) bújjon ágyba élete végéig. Fenntartásokkal álltam a filmnek az itteni kritikák olvasása után, mert valaki Agatha Christihez hasonlította, valaki egy szexszel tűzdelt sablonfilmhez. Szerintem sablonos a legkevésbé volt. Persze kb. 1 óránál lehetett tudni, hogy a bírónő férje kicsit sem ártatlan. Vagyis azt hittem, hogy tudom. De igazából azon túl, hogy szereti a feleségét, és van némi perverziója, hogy kukkolni is szereti, alapvetően egy normális pasas. Teret hagy neki, és felizgatja, ha látja mással az ágyban. Puff neki. Aztán innentől jöttek a fordulatok, és mikor már az ember azt hitte, hogy mindent ért, jött a következő fordulat. Lehet, hogy már egy lehelettel több is volt a fordulat, mint kellett volna. A végére én vártam volna, hogy a bírónő annak tudatában, hogy a férje kukkolja, direkt visz majd el pasikat a lakásba. Nekem a vége a kettejük kapcsolatát illetően kicsit megoldatlan maradt, de szerintem módfelett jó film volt erőltetett, idegborzoló jelenetek nélkül.