Közösség

Vélemény:

69 Szádra ne vedd

(2024)

James McAvoy itt is

Kittikee   2024.10.07 13:30
2

Nálam az eredeti A látogatás vitte a prímet pár éve (valós sztoriként olvastam róla). Na most, bevallom, ez az adaptáció is nagyon tetszett, bár a jeleneteket ismertem egymást követően a dán verzióból, de néhol, és leginkább a fennmaradó kb. 20 percben lestem nagyot, mert igencsak meg lett változtatva, hozzá lett adva pluszba jó pár cselekmény, és leginkább a végkifejlet. Amivel nincs is bajom, mert igen érdekes, és mondjuk ki: pozitív vége lett, ami, nos, a dán változattal teljesen szembe megy (mivel ismétlem, elvileg true story). Akkor miért is kellet ezen változtatni? Nem értem. Talán, mert a Bloomnak minden álló vizet fel kell kavarni? Természetesen ismét bevallom, tetszett ez a változat is, izgi volt, hogy ezen család megmenekül (a dánoknak is szurkoltam, de hát sajna kövek általi haláluk volt), hülyén hangzik, "hiányoltam" a megkövezést a végén, és végül is lett megTÉGLÁZÁS. McAvoy brillírozott(itt is) a kipattintott testével, és a Széttörve stíllel vitte a prímet rendesen. Az, hogy a film eleje kissé vontatott volt, ez köszönhető a dán változatnak, mert valami mégiscsak legyen már ugyanolyan, mint az eredeti, de így is körömrágás volt a teljes felépítésig, végkifejletig.