Közösség

Vélemény:

69 Szádra ne vedd

(2024)

A film, amiben James McAvoy túljátssza magát.

Zsuzsanna395645   2024.10.20 19:21
1

Kövezzenek meg érte, de több idegesítő dolog volt ebben a filmben, mint jó vagy érdekes. Nem, nem láttam az eredetit, de nem hiszem, hogy ezek után annyira vonzana. Bárgyú, tehetségtelen gyerekszínészek egy bárgyú, elkényeztetett, agyonóvott kamaszlány, akinek a színészi játékán sokszor majdnem sírtam, annyira nem volt... Idegesítő, hogy mennyire buta karaktert játszott. Egy bárgyú, szintén kamasz srác, akinek lett volna 100 lehetősége közölni a szörnyű titkot valakivel, erre egészen a film majdnem végéig kell várni. Bárgyú döntések, bárgyú ok-okozati viszonyok, logikátlan választások. James McAvoy játékára mondhatjuk, hogy zseniális, jól állnak neki ezek a pszichopata szerepek, nem ez az első, viszont mind közül a legidegesítőbb is. Szinte minden szempár rá fókuszál, fürdik a szerepben és önmagában, mégis azt mondanám, a csendes őrült szerep jobb lett volna neki, több lehetőséget adott volna a karakternek, így felszínes és kiszámítható volt végig. Vártam volna egy nagyobb jellemfejlődést Mckenzie Davis és Scott párosa közt, ahogy vállvetve küzdenek, de ez valahogy elmaradt a cselekmények sora miatt. Sokszor untam a filmet, nem hozott feszültséget, inkább unalmas közhelyeket. Ez most nem szólt nagyot sajnos.