Közösség

Vélemény:

59 A természet ereje: Aszály 2.

(2024)

Nem olyan jó mint az első, de izgalmas

Bafam   2024.11.09 03:57
1

Nem olyan jó, mint az első Aszály, de azért eléggé izgalmas film lett ez is. Ez a film magával ragadó és nyugtalanító volt. A közvélekedéssel ellentétben a másodikat jobban élveztem! Inkább a pszichológiai thriller birodalmába mélyedt, mint a drámába, amelybe az első film hajlott. Ez izgalmassá tette a filmet. A buja erdei táj lenyűgöző ellentéte volt az első filmben ábrázolt száraz vidéknek, és az előadások nagyon hihetőek voltak. Sajnos van egy „de”. Ahogyan az ausztrál filmek gyakran felépülnek, a végére nem igazán érte el a meglepő csavart. Inkább lapos volt. A történet lehetett volna ambiciózusabb, és több fordulattal feljebb üthetett volna. Ezenkívül a film számos olyan részt is feltárt, amelyekre végül nem kaptam választ, vagy amelyeket ügyesen elfelejtettek. Összességében érdemes megnézni a moziban, és nagyon élveztem az élményt. Jó film, jó nézni, sötét, nyirkos és nagyon vizes, „The Wet”-nek kellett volna nevezni, ahhoz képest, hogy az első a poros hátországban játszódott, és „száraz” volt.