Közösség

Vélemény:

 

77 Drága gyermek

(2023)

Mary

 
Mária390336   2023.09.10 14:58
0

Végig néztem, és bár tudom, hogy mi volt a szándék a filmmel /a könyvet nem ismerem/ valahogy nem tudta hozni azt a drámaiságot, amit a történet alapján lehetett volna. Sok kérdés maradt bennem ,pl honnan tudta a fogvatarto hol van Jázmin és hogyan tudta kamerákkal felszerelni a lakást a és figyelni Jázmint . Honnan tudta az uj telefonjának számát? A kislány Hannah egy szörnyeteggé vált kis gépként üzemelt, vajh mi lett vele, hogyan gyogyult, a kézfogáson kivül. ? Az unott hang végig a sorozat alatt /pocsék szinkron / miatt nekem egyáltalán nem nyujtotta a sorozat azt ami egy ilyen pszichodrámátol várna a nézö.

 
zsofehh 2023.09.12 13:00
1

Nem mindenben értek veled egyet. Én most arra szeretnék kitérni, hogy lefikáztad a magyar szinkront. Igaz, össze sem lehet hasonlítani az eredeti hanggal, de akkor is. Egy szinkronstúdióban több száz ember dolgozik csak azért, hogy az emberek igényi szerint cselekedjenek azzal, hogy leszinkronizálnak filmeket, tv-műsorokat, sorozatokat, vagy bármilyen tartalmat, ami az emberek számára nézhető. Nagyon sok erőfeszítést, türelmet kell fordítani egy szinkronizálásra, amit mi közemberek nem is tudunk. Hisz mi csak megnézzük az adott filmet, sorozatot, amit látunk, és néha bele se gondolunk, hogy ezen a szinkronon emberek kitartóan és precízen dolgoztak, hogy minőségi és kiváló hangminőséget hozzanak a nézők számára. Szerintem a szinkron zseniális, és minden tiszteletem azoké, akik mindig azon dolgoznak, hogy a külföldi tartalmakat a mi nyelvünkön is halljuk.

 
Mária390336 2023.09.12 13:06
0

Semmi baj, nem kell mindenben egyet érteni velem. Te így látod, én másképp, ez így természetes, de köszönöm az észrevételed, és tiszteletben tartom.

 
timar88 2023.09.12 12:33
0

Pedig pont hogy a drámaisága miatt folyamatosan fenntartotta a hangulatot. Ha ez nem volt drámai, akkor mi az... Kérdéseidre a válasz: Onnan tudta, hol lakik, hogy az áldozatait tudatosan választotta ki. Mivel Jázmin a saját lakásába ment vissza, ezért nem volt nehéz dolga, nyilván mielőtt elrabolta, követte, és tudta, hol lakik. Kamerák: biztonsági cég vezetője, mutatták, ahogy feltöri az ajtót simán... Telefon: nyilván mikor betört, kicserélte az lány apja által otthagyott telefont, erre van is egy utalás, mikor a rendőr bekiabál, hogy az apja hiába próbálja hívni. A kislány pedig nem hiába volt ilyen, nem szörnyeteg volt, csak más világot nem ismert, csak ezt, amit az „apja” felépített neki. Én is tudtam volna még nézni, de teljesen megértem, miért zárták le itt.

 
Mária390336 2023.09.12 13:07
0

Köszönöm az észrevételed!