Meg Ryannek nem kéne már a filmvásznon szerepelnie, mutatkoznia meglátásom szerint...
Annyira félelmet keltő már az agyonplasztikázott fizimiskája, hogy elrettentő.
Ebben a saját rendezésű filmjében pedig egyszerűen már úgy festett, mint egy boszorka a kócos tollazatával.
A ruházatának stílusát már megszokhattuk visszamenőleg a 80-as évekig... Semmit se változott... Slampos, nem nőies.
Néhány filmjében felvette az igazi nő stílust, de tényleg csak elvétve, számottevőlegesen...
Lehet, csak engem zavart mindig is az amolyan „woodstockos, tarisznyás” stílusa... Ezért bocsika a Meg Ryan rajongóktól... Csupán a tényt írom, pedig mint színésznőt mindig is kedveltem, van jó pár kedvenc filmem tőle.
David Duchovnynak viszont jól áll az öregedés... Sármosabb, mint valaha!
Rövid leszek és tömör, ami ezt a nem épp izgalmakkal teli filmet jellemzi: Terminal (2), és ennyi dióhéjban.
Túl sok volt a locsogás (amit ők is bevallottak, mi zavarta őket az emberekben, és gúnyoltak), amit én úgy orvosoltam, hogy 5 perc alatt a végére tekertem a filmet, amíg felszállt a gépük (végre).
Meg Ryannek nem kéne már a filmvásznon szerepelnie, mutatkoznia meglátásom szerint... Annyira félelmet keltő már az agyonplasztikázott fizimiskája, hogy elrettentő. Ebben a saját rendezésű filmjében pedig egyszerűen már úgy festett, mint egy boszorka a kócos tollazatával. A ruházatának stílusát már megszokhattuk visszamenőleg a 80-as évekig... Semmit se változott... Slampos, nem nőies. Néhány filmjében felvette az igazi nő stílust, de tényleg csak elvétve, számottevőlegesen... Lehet, csak engem zavart mindig is az amolyan „woodstockos, tarisznyás” stílusa... Ezért bocsika a Meg Ryan rajongóktól... Csupán a tényt írom, pedig mint színésznőt mindig is kedveltem, van jó pár kedvenc filmem tőle. David Duchovnynak viszont jól áll az öregedés... Sármosabb, mint valaha! Rövid leszek és tömör, ami ezt a nem épp izgalmakkal teli filmet jellemzi: Terminal (2), és ennyi dióhéjban. Túl sok volt a locsogás (amit ők is bevallottak, mi zavarta őket az emberekben, és gúnyoltak), amit én úgy orvosoltam, hogy 5 perc alatt a végére tekertem a filmet, amíg felszállt a gépük (végre).