Közösség

Vélemény:

75 A felbujtók

(2024)

A felbujtók

Br623   2024.08.19 23:40
0

Ha felvágnék rablónak, tuti, hogy én is ilyen szerencsétlenül sodródnék az eseményekkel. Számomra jó kikapcsolódást nyújtott a film, voltak benne jó poénok. Feliratosan néztem, de szerintem itt most pont hogy sokat adna hozzá egy jó magyar szinkron, mert ütősebbé tehetné a beszólásokat. A főszereplő Matt Damon és Casey Affleck, két reményvesztett alak, akik életük dobását szeretnék megcsinálni, csakhogy semmi sem sikerül úgy, ahogy előre meg volt tervezve. A menekülés során segítséget kérnek egy pszichológustól, aki így belekeveredik a dologba, és hogy ne legyen bűnrészes, túsznak állítják be. A humor forrása, hogy az események közben analizálja a páciensét, kérdéseket tesz fel neki folyamatosan. A kicsit sem profi rablók (és mi, a nézők is) már annak is örülnének, ha megúsznák pénz nélkül az egészet. A végén persze mindketten tanulnak a történtekből, ami egy jó lezárása a filmnek. Ha nem is teljesen tökéletes, de azért bőven nézhető, én mindenképpen ajánlom, hogy adjatok neki egy esélyt.