2025.03.07 10:17 Yosihiro Olvasottság: <100x
0

Minta

Megtekintettem ezt a filmet, és sajnos azt kell mondjam, hogy maga a mondanivaló igazán figyelemreméltó, de a való életben ez a film csak egy menekülési útvonal lehet, sajnos főleg a gyermekek számára.

Mint tudjuk, a filmek többsége kitaláció, de azt is tudjuk, hogy hatással van emberekre, és talán nem a szó pozitív értelmében. Szerintem itt vetették el a sulykot, hogy túl messzire mentek. Szinte a gyermekek kezébe adja az internet adta lehetőséget egyrészt, másrészt figyelmeztet is. Tehát ilyen kettősség figyelhető meg a film alatt. Hol a rossz oldal jön elő, hol a józan ész.

Minta

A mondanivaló egy másik vonal, ami persze a jó oldalhoz tartozik. Sajnos a világ politikai háttere mindenhol jelen van, ez elkerülhetetlen, és ahogy a film is mondja, csak az ébredő tömeg tudja megakadályozni őket. Másik nagyon fontos dolog a család. Rengeteg élethelyzet van, de a legfontosabb, hogy figyeljünk egymásra, és ez igaz a szülő-gyermek kapcsolatra is.

Összességében a forgatókönyv jó, a rendezés szerintem közepes. A szereplők hozzák azt, amit előírtak nekik, de pluszt nem adnak. A hangi, képi effektek nekem a közepes színvonalat érték el. Így erre az alkotásra csak három csillagot tudok adni.

Engem kicsit félelemmel tölt el az ilyen film. Bár lehet, ez a céljuk, én a másik oldalt nézem, hogy ezt már csírájában hol lehet megakadályozni. A film hossza szerintem megfelelő volt, én inkább a felvezetést tettem volna hosszabbá, és így a "lényeg" rövidebb időben elfért volna. Nem unalmas film, lehet, valakinek ez jó, de nekem marad egy átlagos filmnek. Üdv, Yosi

45 Mintadiák  (2023)

thriller

Miután egy tömeges lövöldözésben elveszíti ikertestvérét, egy washingtoni elit iskola tizenéves diákja saját kezébe veszi a dolgokat, és olyan leckét ad Amerikának, amelyet... több»

0