56% 69 szavazat
Bazi nagy görög lagzi 3

Bazi nagy görög lagzi 3

My Big Fat Greek Wedding 3
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
32
Szereplők (32)
11
Képek (11)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
18
Cikkek (18)
53
Fórum (53)

Hol nézheted

Nia Vardalos
Nia Vardalos
Andrea Martin
Nia Vardalos
John Corbett

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden, persze egy ilyen családi ünnepségen elkerülhetetlen a káosz.
Nia Vardalos nemcsak a kamera előtt, hanem rendezőként is… Több


Rendező: Nia Vardalos
Író: Nia Vardalos
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2023.09.07. | Telekom TVGO (2023.08.12.) | SkyShowtime (2024.04.08.)
Forgalmazó: UIP-Duna Film
 
2024.01.07 HungarianVoice

legújabb vélemény

Ártalmatlan, de felesleges folytatás. Persze az emberben akaratlanul benne van, hogy az Oscar-jelölt Nia Vardalos hollywoodi karrierje sohasem indult be igazán, így érthető, miért ragaszkodik ahhoz az egy projekthez, amivel sikere volt.

1
 
2023.11.05 Ahoj poplacsek

3/10, de csak az első rész miatti nosztalgia okán

Ha bárki azzal ül le megnézni ezt a harmadik részt, hogy annak valami köze lesz az első kettőhöz, akkor ne tegye, mert ez valami egészen más. Azok vígjátékok voltak, ez meg nem tudom, hogy mi, de nem az. Valamennyire érezhető az erőlködés, hogy annak szánták, de nagyon nem jött össze. A Nick névre (haha, nicknév, ez jó) hallgató testvért játszó színész kissé leamortizálta magát az évek alatt, szerintem nagyon sok alkoholt fogyaszthatott el, erősen látszik rajta. A korábbi filmek családfő figurája is hiányzik. Ami nem hiányzik, az a sok gyenge poén, a kínos érzés és a lapos sztori, ezekből volt bőven. Hagyjátok ki bátran.

0
 
2023.10.23 Gábor390920

Halovány görög lagzi

Sajnos, ahogy teltek az évek, és egyre később készült el a második rész, nem tudta hozni az első rész minőségét, ennek ellenére jó kis nosztalgia volt látni újra a kedvenceimet. Hát, a harmadik rész csak árnyéka az eredeti görög lagzinak sajnos. A poénok laposak, sok helyen még a néző érzi kínosan magát, a történet meg akármennyire próbál szerethető lenni, valahogy mégsem működik. Az új szereplők felejthetőek, John Corbett karaktere pedig úgy eltűnik a háttérben, mintha most írnák ki a forgatókönyvből. Ezt a filmet egy újabb lagzi sem menti meg sajnos.

0
 
2023.09.07 henrik

Én egyszerűen nem akarom lehúzni ezt a filmet, de annyira pocsékul lett "összerakva". A poénok nagyon rosszul vannak időztíve, szerintem bizonyos pontján még kínosak is.

1
 
2023.11.06 cynicalrealist

Bazi nagy nosztalgia

Az eléggé nem imádható első rész után megszületett folytatás még mindig jócskán szerethető volt, de annak stáblistája után sokan érezhettük azt, hogy erről a sztoriból már nem érdemes több bőrt lenyúzni. Mivel azonban azt már régóta tudjuk, hogy az önmérséklet szobrát nem a filmcsinálókról fogják megformázni, igazán nagy meglepetés nem ért, amikor megtudtam, hogy jön a harmadik rész. Persze, azt a műfajt is ismerjük, amikor egy film tiszteleg az elhunyt korábbi szereplők előtt, és az ilyeneket megemlékezéseket a magam részéről szeretem is. És akkor jöjjön a lényeg: határozott véleményem, hogy ugyanezzel a történettel lehetett volna egy elég jó filmet forgatni, ez valamiért mégsem történt meg. A történetmesélés végig szellős, a sztori széteső, a poénok, a visszautalások esetlegesek és nem működnek. Mindeközben javában folyik az érzékenyítés, aminek ebben a mesében ugyan van szerepe, de ebben a részben ezt is sikerül túltolni. Ráadásul a több történetszálról a végén sem derül ki, melyik a legfontosabb, így a fő üzenet akkor sem igazán jön át, ha a főszereplő narrálásával didaktikusan megkapjuk, mi is az élet lényege. A három csillagot az előzmények miatt kapja, amúgy egy rém gyenge filmről beszélhetünk csak. Mondom, kár érte, mert egy kicsivel több melóval egy, ha nem is emlékezetes, de jó sztorit lehetett volna összerakni.

0

A film 231 757 842 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 118 749 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Michael Constantine 2021-ben hunyt el, aki a korábbi epizódokban is szerepelt.Szerző: csd

#2