Hogy megmentse szülei kisvárosi fellépőhelyét, egy volt nagyvárosi táncosnő elhatározza, hogy egy kizárólag férfiakból álló, karácsonyi témájú revüt rendez.
(Hupka Adrián)

A kép forrása: Netflix

A kép forrása: Netflix

48 Uraim, színpadra! (2024)
Britt Robertsont utoljára egy hasonlóan nem mély filmben láttam, most se okozott meglepetést. A behavazott Kaliforniában forgatott filmben meg fogtok találni minden klisét, ami kell egy felhőtlen (és agyatlan) karácsonyi kikapcsolódáshoz. A megjósolható történet garantált, a hallmarkos settingek hozzák a hangulatot, a főszereplő haján végig kísérletezik a fodrász, mi kell még a tartalmas kikapcsolódáshoz? Ja igen, szájerpozitív chippendale srácok, akiknek a mellizma sötét zsírkrétával van kikontúrozva. Én megnéztem, hogy nektek ne kelljen, de ha valaki ezek után mégis rányúl, az ne reklamáljon, én szóltam.
Rövid leszek, ebből még 20 perc is túl sok volt, azon a ponton már muszáj volt feladni. Igazából csak Britt Robertson miatt sajnálom, ő azért ennél jobb filmeket érdemelne.
Tökéletesen sablonos, és így rendkívül semmitmondó karácsonyi film a Netflixen. Nem is sikerült végignézni, talán nem volt elég álmos a vasárnap délutánom.
Karácsony közeledtével a Netflix ellát minket romantikus újdonságokkal, bár sok újat eddig nem sikerült bemutatniuk. Adott egy kisváros, ahova visszatér a New Yorkban sikereket elért táncosnő. Megtudja, hogy a szülei bárja hatalmas adósságot halmozott fel, ami valószínűleg a bezárásához vezet. A főszereplő srác, aki folyton ott lóg a bárban mindenesként, kapóra jön neki, és kitalálja, hogy mivel is lehetne tömegeket bevonzani a helyre. Három, majd négy pasit találomra összeszed, akik persze pár nap alatt profi revütáncosok lesznek, és minden este más koreográfiát képesek előadni a közönségnek. Ja és mindegyiknek izmos hasa van és jó ritmusérzéke. Ez ám az igazi karácsonyi csoda! Nagyon nem kell izgulnunk, hogy összejön-e a 30 ezer dollár karácsony estéig. Ami kissé fura volt nekem, hogy esküszöm, én még nem láttam ennél kellemetlenebb nyaklánc-felcsatolós jelentet. Semmi kémiát sem éreztem a két főszereplő között, és a csaj egy másodpercig nem örült vagy lepődött meg azon, hogy miért is kap ékszert a pasitól. Egynek elment, karácsonyi sütögetés mellé ajánlom. De nem is egy Magic Mike, kevés a táncolós, félmeztelen jelenet benne.