Britt Robertsont utoljára egy hasonlóan nem mély filmben láttam, most se okozott meglepetést.
A behavazott Kaliforniában forgatott filmben meg fogtok találni minden klisét, ami kell egy felhőtlen (és agyatlan) karácsonyi kikapcsolódáshoz. A megjósolható történet garantált, a hallmarkos settingek hozzák a hangulatot, a főszereplő haján végig kísérletezik a fodrász, mi kell még a tartalmas kikapcsolódáshoz? Ja igen, szájerpozitív chippendale srácok, akiknek a mellizma sötét zsírkrétával van kikontúrozva.
Én megnéztem, hogy nektek ne kelljen, de ha valaki ezek után mégis rányúl, az ne reklamáljon, én szóltam.
Britt Robertsont utoljára egy hasonlóan nem mély filmben láttam, most se okozott meglepetést. A behavazott Kaliforniában forgatott filmben meg fogtok találni minden klisét, ami kell egy felhőtlen (és agyatlan) karácsonyi kikapcsolódáshoz. A megjósolható történet garantált, a hallmarkos settingek hozzák a hangulatot, a főszereplő haján végig kísérletezik a fodrász, mi kell még a tartalmas kikapcsolódáshoz? Ja igen, szájerpozitív chippendale srácok, akiknek a mellizma sötét zsírkrétával van kikontúrozva. Én megnéztem, hogy nektek ne kelljen, de ha valaki ezek után mégis rányúl, az ne reklamáljon, én szóltam.