Jack Bauer visszatért, de távollétében egyáltalán nem változtak módszerei, és a hatékonysága is a régi. A férfinek ezúttal Londonban kell szembeszállnia a terroristákkal, miközben az Amerikai Egyesült Államok elnöke, James Heller hajtóvadászatot indít… Több

Sorozat áttekintés

89 24: Élj egy új napért! (2014)
Egy sorozathős lett a 24 sztárjából. Ebben az évadban is azt nyújtja, amit vártunk tőle. Nekem a régebbiek jobban tetszettek.
Az alap sorozat sem jött be nem volt sok értelme sem annak sem ennek. Nem tudom mi az ami ebben másoknak vonzó szerintem alap nyomozós thriller történetet kaptunk.
Az első olyan sorozat, ami miatt képes voltam hajnalig ébren maradni, mert muszáj volt még 1 részt, aztán még 1 részt... végig néznem. Ez az évad sem okozott csalódást nekem. Ez a sorozat egyszerűen zseniális!
Az előző évad és a 24: Live Another Day között közel négy év telt el. A széria atyja, Steve Navarro elmondása szerint Jack Bauer elmúlt négy éve állandó meneküléssel telt.
24: Live Another Day forgatási munkálatai még 2010-ben megkezdődtek, de a forgatókönyv hiányosságai miatt leállították a produkciót.