Egy férfi boldog élete egyik pillanatról a másikra a feje tetejére fordul, amikor felesége egy rejtélyes autóbalesetben életét veszti Tel-Avivban. A férfi eltökélt, hogy az ügy végére jár, és kideríti, mi történt… Több

Sorozat áttekintés

Nagyon izgalmas, eseménydús, jó cselekményfolyamú sorozat volt. Egy valami volt nagyon zavaró: a sok – és szerintem indokolatlan – héber nyelvezet. Egyrészt nem tudtunk a valódi cselekményre koncentrálni az olvasás miatt, másrészt nem egy olyan, amit csak úgy háttérzajként néz az ember. Spoiler következik. Nem volt klisés – na jó, az utolsó részben azért, mikor a két szervezet főgonosza összeáll, igen –, minden rész tartogatott meglepetést, új izgalmakat, fordulatokat. Az kevésbé tetszik, hogy a film vége nyitva maradt, mert bár jó kis sorozat volt, de szerintem nincs benne még egy évad... bár lehet, hogy nem is akarnak még egyet????
Gyenge-közepes sorozat, amiből sokkal többet is kihozhattak volna. A felirat/szinkron dolgon lehet rugózni - nincs értelme, ez van -, de én is azt mondom, hogy semmit nem adott a történethez, hogy a héber dumát nem szinkronizálták le! Az pedig különösen bosszantó, hogy végigseggeltem a 9 epizódot, majd úgy kaszálták el NETFLIX-ék, hogy konkrétan félbehagyták! (Ez egy csillag mínusz nálam!) Aki még nem kezdte el, így üljön neki. https://hu.ign.com/hit-run/70914/news/mindossze-egyetlen-evad-utan-a-netflix-elkaszalt-egy-kemsorozatot-annak-ellenere-hogy-a-kritikusok-e
Az utóbbi időben látott akciófilmsorozatok talán legjobbika. Jó forgatókönyv, jó színészek, értelmes történet. Várom a 2. évadot.
Hmmm. Nagyon beszippantott.Jó karakterekkel. Segev formája zseniális. Hasonló történetű minisorozat (Örökre eltűnt) van most a Netflixen, így pár fordulatnál csak nevettem, mikor kiderült, hogy Dani nem is Dani, ráadásul Cia ügynök. Nagyon befejezetlen lett, sokkolt a vége, remélem, lesz 2. évad, mert így nem oké, ha ennyi. Viszont nagyon kérdéses, hogyan lehet ezt még folytatni, amikor sok jó és sok rossz ember meghalt.