Nagyon izgalmas, eseménydús, jó cselekményfolyamú sorozat volt. Egy valami volt nagyon zavaró: a sok – és szerintem indokolatlan – héber nyelvezet. Egyrészt nem tudtunk a valódi cselekményre koncentrálni az olvasás miatt, másrészt nem egy olyan, amit csak úgy háttérzajként néz az ember.
Spoiler következik. Nem volt klisés – na jó, az utolsó részben azért, mikor a két szervezet főgonosza összeáll, igen –, minden rész tartogatott meglepetést, új izgalmakat, fordulatokat.
Az kevésbé tetszik, hogy a film vége nyitva maradt, mert bár jó kis sorozat volt, de szerintem nincs benne még egy évad... bár lehet, hogy nem is akarnak még egyet????
Nagyon izgalmas, eseménydús, jó cselekményfolyamú sorozat volt. Egy valami volt nagyon zavaró: a sok – és szerintem indokolatlan – héber nyelvezet. Egyrészt nem tudtunk a valódi cselekményre koncentrálni az olvasás miatt, másrészt nem egy olyan, amit csak úgy háttérzajként néz az ember. Spoiler következik. Nem volt klisés – na jó, az utolsó részben azért, mikor a két szervezet főgonosza összeáll, igen –, minden rész tartogatott meglepetést, új izgalmakat, fordulatokat. Az kevésbé tetszik, hogy a film vége nyitva maradt, mert bár jó kis sorozat volt, de szerintem nincs benne még egy évad... bár lehet, hogy nem is akarnak még egyet????