Valamiért engem ez a film nagyon megfogott. Annyira átjött, hogy megnéztem háromszor is. Aki nem látta még, ajánlom megtekintésre. De ez nem egy amerikai „remek”, úgyhogy ne számíts megszokott hangulatra.
Nekem nagyon tetszett, ahogy főhősünk nagy magányában, kissé fura módon éli mindennapjait, lakótársat kap, akire nem számít. Andoni Gracia alakítása mindent vitt ebben az életerős thrillerben.
Még egy hatalmas házban sem lehet úgy mászkálni, hogy az valakinek ne tűnjön fel. Nálam ezért nem hihető a story.
Furcsa volt számomra a film, de mindenképpen izgalmas alapötletre épül a sorozat. Az alakítások is tetszettek.
Tetszett a film, de semmiképpen nem nevezném horrornak, inkább thriller. A film vége, mintha hiányozna, vagy lehet csak én nem értettem eléggé, lehetett volna egy jobb befejezés is. Feszültség volt a filmben, nem kevés, és nem is sok, szerintem pont tökéletes. Összességében nem rossz, bátran nézzétek!
Nekem nagyon bejött a film egyedi hangulata, rejtélyessége, feszültsége és a csattanó, csavar a végén. Szokványosnak egyáltalán nem nevezhető, remek alkotás.
Zseniálisan hátborzongató film, egyszerűen tudja, hogyan kell előcsalnia az emberből a félelmeit és ez tetszett, erre pedig még a képi világa is rátesz egy lapáttal. Vérbeli idegelelős horror, amit szerintem mindenkinek, aki csak kedveli a műfajt, látnia kell.