A hang ereje

A hang ereje

One Chance
Cikkek
cunci

2007. június 9-én a brit tehetségkutató, a Britain's Got Talent színpadán egy félénk fiatalember jelent meg, aki visszafogott, nem túl karizmatikus kiállásával nem ébresztett túl sok bizalmat a zsűri tagjaiban. Kétkedésük csak fokozódott, amikor az akkor 37 éves Paul Potts bejelentette, Giacomo Puccini Turandot című operájából a technikás Nessun Dorma című áriát szeretné elénekelni. A következő pár perc azonban nem csak a zsűri tagjainak csalt könnyeket a szemébe, a közönség álló ovációval jutalmazta a félénk fiatalember produkcióját.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság
Premier (HU): 2014.03.06.
Alexandra Roach
Alexandra Roach

2024.06.16 András408688

Szenzációs, hová jutott önbizalom nélkül. Nagyon szép történet, bár néha ellaposodott a cselekmény.

2017.05.20 indingo

Sokkal rosszabbra számítottam, egy teljesen élvezhető életrajzi film. Picit kaptunk a gyermekkoról és a küzdelmekről, mindezeket egy kis humorral meghintve.

2019.07.23 Ms. Akárki

Nagyon gyönyörű, reménykeltő kicsit életrajzias film. Tehetségkutatókat ritkán nézek de róla még én is hallottam korábban. Igazi tündérmese ami neki összejött. Csak hinnie kellet magában és kűzdenie a végsőkig. Remek a film üzenete.

2017.11.18 Bazzzsi

Biztos ki volt színezve néhány jelenet, hogy szerethetőbb, humorosabb legyen Potts úr, de nem zavart. Érdekes volt a története, az álmairól és annak megvalósulásáról.

2015 karácsonya előtt az RTL Klub – amely szinte egy az egyben lemásolta az angol tehetségkutató külsőségeit (biztosan erre kötelezték a szerződésben) – extra produkciójában fellépett Paul Potts. Mindenki őrjöngött, de én nem voltam elájulva, ezt az áriát jól „bemagolta”. Az ária Puccini: "Turandot" című operájából való, „Senki se aludjon” a magyar címe. Szerző: Berto49