Sokat gondolkodom manapság, hogy a Facebookkal egy szuper dolgot kaptunk, vagy ellenkezőleg, egy borzalmat indított Zuckerberg. Maga a film korrekt, jól felépített.
Összességében nem rossz film de voltak unalmas, vontatott reszek. Oké hogy egy dokumentum film de lehetett volna érdekesebb a feldolgozása. Téma iránt érdeklődőknek jó kikapcsolódás lehet.
Érdekes feldolgozása a Facebook történetének, de engem nem igazán érintett meg, bár át tudom érezni a kraktereket.
Nagyon tetszett a film. Lekötötte végig a figyelmemet, végig fenntartja az érdeklődést, várja az ember a végét - jó értelemben. Ajánlom mindenkinek, érdekes látni a legnagyobb közösségi oldal indulásának történetét.
Király egy film nekem nagyon tetszett, a szereposztás jobb nem is lehetett volna, de tényleg mindenki olyan jól adta elő a szerepét. Klasz, hogy a valóságot mutatták be és nem akarták átírni az eseményeket.
Nekem személy szerint brutálisan tetszett, jól bemutatta a facebook alapítását több oldalról is, mind üzletileg, mind emberei kapcsolatok által. Jesse Eisenberg pedig fantasztikus.
Kedvenc flmjeim között is elől szerepel. Nagyon sokszor meglehet nézni és minden egyes megtekintés után iszonyatosan motivált állapotba jutattja az embert. Izgalmas történet, kultikus párbeszédek néhol. Zseniális. :)
Nagyon jó film, nagyon jó témával. És még a jó öreg visszaemlékezem és erről szól a film klisé is megjelenik. Nevezhetnék dokumentumfilmnek is, de nem az.
Remek filmnek tartom. A történetet nagyon jól összefűzték, a cselekmények gyorsan történnek benne, egy percig nem lehet unatkozni és közben még humoros is. Facebook felhasználóknak kötelező megnézni.
Nem hittem volna, hogy lehet erről a témáról értelmes mozit csinálni, de korunk egyik legjobb rendezőjének, David Finchernek sikerült. A Sony-Columbia most az egyszer összeszedte magát, a forgatókönyvet, nem akárki írta, Aaron Sorkin, aki nagyon ért ... Teljes kritika