Kicsit lassú tempóban halad a cselekmény, és leginkább a színészi játék viszi előre az egész filmet, amitől kissé nyögvenyelős az egész történet. Majd végül beindul, és a legvége egész jó kis csavart tartogat, amin azért lehet nevetni. Ki kell emelni... Több
Ha kell egy jó fajta kikapcsolódást biztosító film akkor ezt bátran ajánlom bárkinek. Nekem ez a film pörgős, eseménydús és szerethető volt. Szinte berántja a nézőt a film.
Nem volt rossz film, de annak idején valahogy mégsem tett rám mély benyomást. Talán részben azért, mert mire ezt a filmet láttam; addigra Nortontól már láttam egy nagyon hasonló alkotást; s kétszer "ugyanaz" már nem volt annyira poén. 10/6-7 körül vacillálok. Jóindulatból legyen 7.
Ahogy akkoriban mondták: a múlt, a jelen és a jövő színészóriása a filmben. Brando és De Niro bizonyított, sajnos Nortonnak nem sikerült akkora karriert még befutnia, mint jósoltak neki. De annyi biztos, hogy ebben a filmben maradandót alkotnak. Nem ... Több
Nem rossz film, bár eléggé kiszámítható. Sajnos ahhoz hogy igazán jó legyen nem volt elég a színészi felhozatal, hanem több kreativitás, izgalom kellett volna bele. Sajnálom, hogy így sikerült.
Nagyon jól összerakott, összetett film. Rendkívül izgalmas, szövevényes és csavaros és nagyon profi színészeket sorakoztat fel. Nem csalódtam az alakításukban.
edward norton zseniálisan alakít benne, szuper film .a film végig meglepetéseket tartogat ,egyáltalán nem kiszámítható, tele van fordulattal amitől nagyon izgalmas lesz. az egyik kedvenc nálam.
Az egyik kedvenc filmem kedvenc színészeimmel. Ötletes és fantáziadús a története És egy percig sem unatkoztam rajta. Profi és igényes filmek kedvelőinek ajánlom, Nem fognak csalódni.
Edwárd norton szereplésével talán az egyik legjobb film nekem nagyon tetszett. Végig izgalmas és fordulatos egyáltalán nem kiszámítható. Profi története és profik a színészek.
Ez egy olyan akciófilm, ahol a színészi játékot az akciójelenetek elé helyezték. Nem mintha ez utóbbiakkal bármi gond lenne. A kitűnő színészi játék mellett a film még izgalmas is, nem megjósolható a történet vége. Frank Oz igazán érti a dolgát, elég... Több
Ez a film rendben van úgy, ahogy van. Láthatunk éppen elég akciót, miközben azon izgulunk, hogy mi lesz a következő fordulat a történetben. A rendező következetesen, logikusan építkezik, ez egy ravasz kis film. A mestertolvajos filmeket én egyébként is szeretem, A szajré pedig minden szempontból a műfaj egyik legjobb alkotása.